facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bernina Center

Bernina Center
"Machines à coudre Bernina Pfaff-Singer-Huskvarna-Bernette-Juki-Jack"
Adres: Chaussée d'Ixelles 143 Elsense Steenweg 143 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 511 92 59
Stad: Ixelles
Route: Chaussée d'Ixelles 143
Huisnummer: Elsense Steenweg 143
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Stecker naaimachines
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veritas Veritas 357 meter
Recensies
Aangename verkoper en groot aanbod Bernina producten
Aan het begin van de bevalling bracht ik mijn naaimachine mee om aan te geven dat hij een probleem had met het aanpassen van de spanning. Een paar weken later kreeg ik hem terug. Tegen 80 euro was hij gereviseerd. Helaas blijft het door mij genoemde probleem bestaan.
Ik koos ervoor om in de winkel te kopen omdat op de website stond dat de levering binnen 3 dagen snel was, maar het duurde meer dan een week en er ontbraken nog steeds dingen die bij de industriële machine werden geleverd, ik betaalde veel voor een machine en ik kreeg een vreselijke service na aankoop, er stond een contactnummer op de site, waar ik een bericht naar stuurde en de persoon had er al last van, het telefoonnummer stond op de verkoopsite na de aankoop had ik problemen met de machine waar het was buitengewoon onaangenaam en zei dat ik naar de rechtbanken van Brussel moest zoeken. zeggen dat de telefoon privé is het nummer stond op de contactsite en dat ze niet zouden antwoorden dat ik te vroeg een bericht had gestuurd en dat ik per e-mail contact met ze zou moeten opnemen, dat deed ik en na meer dan een week deden ze dat niet geef antwoord. Wees voorzichtig bij de verkoop, ze zijn goed, maar als je ze later nodig hebt, zit je in de problemen en zul je elders hulp moeten zoeken, zelfs met garantie. reageren op de winkel, 50 jaar verloren. want als je dit bij 1 klant doet, doe je het zeker bij meer, je antwoord zegt helemaal niets over mijn probleem met jouw gebrek aan respect voor mijn aankoop.
Goede naaimachines. Het personeel hielp me bij het kiezen van de juiste naaimachine voor mijn behoeften. Alle naaigereedschappen zijn ook inbegrepen. Heel erg bedankt!
Een extra welkom: mevrouw en mevrouw zijn charmant, geduldig en zelf naaisters, wat hun advies waardevol maakt vanwege ervaring! De winkel is zeer goed gevuld en het is mogelijk om de zeldzame artikelen die niet op voorraad zijn te bestellen. Teruggaan is een waar genoegen! :
Ik kreeg uitstekende service van de jonge man die zaterdag werkte. Hij hielp me kosteloos uit te zoeken wat er mis was met mijn machine en liet hem weer als nieuw werken we hebben het over een Bernina Record 730 uit de jaren 60, geen recent model. Hij was snel en beleefd met elke klant en dat waren er veel in de paar minuten dat ik daar was! Ik zal niet aarzelen om terug te gaan.
U heeft een naaimachine en die heeft een probleem? Ga naar Bernina en zij kunnen je helpen. Zeer professioneel en erg aardig personeel. Ik adviseer sterk.
Een winkel en merk van hoge kwaliteit. Ik raad u aan om bij hen een professionele naaimachine, strijkplank en strijkijzer of ander naaigerei spoelen, garen, fopspeen, enz. aan te schaffen. Dit team van enthousiastelingen zal u kunnen adviseren en begeleiden bij uw keuzes.
Geweldige apparaten. rolls royce naaimachines. Onberispelijke ontvangst en advies met veel ideeën. Super charmante eigenaar en personeel.
Zeer vriendelijk personeel, uitstekende verkoop en service na verkoop. Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid