facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bernaerts Delikatessen , Zelfbed. Voeding

Adres: Dr. Jacobsstraat 4 , Duffel 2570, BE
Telefoonnummer: 015 31 29 14
Stad: Duffel
Route: Dr. Jacobsstraat 4
Postcode: 2570


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eyckmans/Benny Eyckmans/Benny 191 meter Fantastische service door een stielman van de bovenste plank!
Delicatessen de Merode Delicatessen de Merode 1 km Verrukkelijke afhaalmenu gegeten, goede prijs-kwaliteitverhouding en heerlijk vers.
Ambrosia Fijnkeuken Ambrosia Fijnkeuken 2 km Zeer lekker gegeten,zeer goed uitgelegd zodat het een "makkie" was! En dan ...
Recensies
Super vriendelijke mensen dat hier werken ! Super goeie service ook ! We waren onze foodtruck aan het opstarten en zochten ons producten en deze mensen hebben ons echt goed geholpen en zochte mee naar wat we aan het zoeken waren ! Echt een aanrader alsje zelfstandige bent en verschillende soorte producten zoekt !
Groot en gevarieerd assortiment.
goede en snelle service! Ik ben blij verrast door de enorm aangename samenwerking!
Uitgebreid en lekker assortiment, makkelijk winkelen, voor wie het snel moet gaan, kan het ook snel gaan. En enorm toegankelijk want heb je betaald dan ben je op 2 passen na buiten aan je auto. Makkelijk dus om alle drank in je koffer te plaatsen. Daarbovenop zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam!
Superservice met een heel ruim aanbod!
Superservice Vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid