facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berkey Benelux Belgique. Magasin Province de Liège

Berkey Benelux Belgique. Magasin Province de Liège
Adres: Rue Grihanster 8, 4870 Trooz, België
Telefoonnummer: 0473 40 86 35
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Trooz
Route: Rue Grihanster
Huisnummer: 8
Postcode: 4870


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 10:00–14:00
zondag: Gesloten

Recensies
Als eigenaar van een BERKEY heb ik diverse accessoires aangeschaft waaronder de RVS WATERPEILKRAAN €89. Het mondstuk aan het uiteinde van de INOX-buis was waarschijnlijk niet goed gericht en bij het hanteren van de kraan kwam de glazen buis binnenin naar buiten en viel, waardoor het uiteinde van de glazen buis brak.nHet antwoord van de after-sales service naar aanleiding van mijn e-mail: “Er zijn geen reserveonderdelen voor de waterniveaus, het is een compleet apparaat en breuk valt helaas niet onder de garantie.”nOmdat ik niet tevreden was met het antwoord, belde ik de after-sales service, die mij uitnodigde om foto's te sturen. Bovendien vertelde de persoon me tijdens het gesprek dat er aan het eind een plastic dop bestond; Dit onderdeel zat niet op de kraan die ik ontving.nIk heb een vervanging aangevraagd voor een niet-conform en dus oorspronkelijk defect onderdeel waarvan ik het slachtoffer was.nGeen reactie van de after-sales service, betreurenswaardig van een merk als BERKEY.nnNa de publicatie van mijn ontevredenheid reageerde de after-sales service en stuurde uiteindelijk een nieuwe glazen buis met de siliconenafdichting. Daardoor heb ik de kraan kunnen installeren en dat gaf volledige voldoening zie foto. Met dank aan BERKEY BENELUX
Zeer professioneel en gastvrij. Het product is van goede kwaliteit. Ze geven zeer goed advies en leggen alles tot in de kleinste details uit. Sterk aanbevolen!
Zeer gastvrije en professionele verkopers, alles werd mij duidelijk en gedetailleerd uitgelegd, het product is van uitstekende kwaliteit en werkt perfect!
Zeer ongelukkig, op alle niveaus.n1. De luchtreiniger filtert helemaal geen kalkaanslag, zoals geadverteerd. Dit was mijn belangrijkste reden om hem aan te schaffen en mijn Brita te vervangen, om minder afval te produceren.n2. Ik wilde het product retourneren, zoals wettelijk toegestaan, onder de door de wet gestelde voorwaarden, maar had daarvoor het retouradres nodig. Ik heb meerdere keren naar de verkoper geschreven, geen reactie.n3. Al mijn berichten bleven plotseling onbeantwoord! De persoon is er als het om verkopen gaat, maar verdwijnt dan!!! Ik zal dus sterke middelen moeten inzetten aanbevolen, Proefaankoop, eventueel advocaat....n4. Eén van de drie op deze site genoemde positieve adviezen is afkomstig van... de verkoopster voor de Benelux!!! Kunnen de andere twee ook valse beoordelingen zijn?n5. Dit product is misschien ? goed voor het filteren van verontreinigd water, maar ik raad het in alle opzichten niet aan voor gebruik in onze landen. Het gebruik ervan is helemaal niet handig en meer!. Kunnen we dit product vertrouwen, aangezien de informatie over kalksteen misleidend is en de verkoopster 'verdwijnt'? Ik heb wat twijfels...nSAMENVATTING: zeer ongelukkig!
Super blij met de service. Snelle levering. Onberispelijke service na verkoop.nIk kreeg goed advies bij het kiezen van het juiste model. zeer responsief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid