facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berkenhof

Berkenhof

Info

Genieten van heerlijk verfijnd eten én een panoramisch uitzicht op het Heuvelland? Berkenhof is uw familierestaurant in hartje Westouter en de ideale uitvalsbasis na een fikse wandeling of ontspannend dagje uit.

Geschiedenis

Westouter is gelegen in de Westhoek aan de Franse grens. Kom op ons zonneterras genieten van overheerlijke gerechten in goed gezelschap. Schuif aan een van onze feestelijke tafels, waar we voor u een klassieke Franse keuken serveren in combinatie met een uiterst verzorgde bediening.



Houdt u van een stevige maaltijd? Bourgondiërs komen dan ook graag terug voor onze competitieve prijzen. Menu’s kan u bij ons verkrijgen vanaf 25 EUR aan een prima prijs/kwaliteit. Ook kinderen hebben het perfect naar hun zin in Berkenhof, er ligt een uitgebreide kinderkaart voor hen klaar om vingers en duimen van af te likken! Voor de allerkleinsten is er een speelhoekje voorzien.



Een bezoek aan het Heuvelland gaat voor u misschien hand in hand met het proeven van een typisch streekgerecht? Het is moeilijk kiezen op onze menukaart die vol staat met voortreffelijke delicatessen van eigen bodem. Is een snack eerder aan u besteed, ook daarin bieden we een uitgebreide keuze aan kleine heerlijkheden zoals een smakelijke boterham, frisse croque of rijkelijke spaghetti.



Tijdens het mosselseizoen kan de liefhebber in Berkenhof natuurlijk ook komen genieten van onze appetijtelijke mosselen. We serveren diverse bereidingen van de echte Zeeuwse mosselen. In onze tea-room gaan tijdens de middag de verse pannenkoeken vlot over de toog. Zoetekauwen kunnen hier ook smullen van onze wafels, huisbereid ijs en andere lekkernijen.

Adres: Bellestraat 53, 8954 Westouter, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057 44 44 26
Stad: Westouter
Route: Bellestraat 53
Postcode: 8954


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 14:00
Dinsdag: 10:30 - 14:00
Woensdag: 10:00 - 20:30
Donderdag: 10:00 - 20:30
Vrijdag: 10:00 - 20:30
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: BERKENHOF Pittem menu, Feestzaal Westouter, Tearoom Westouter, Rodebergstraat Westouter, Restaurant rodebergstraat Westouter, 'T hekske Westouter, Koekoeksnest, Westouter menu, Restaurants Heuvelland met terras
Recensies
Alleen al om persoonlijk door de patron bediend te worden komen we hier graag terug ... en wat je in je bord krijgt is evenredig!
Bedankt voor gisteren chapeau voor het lekker eten Doe zo verder we hebben genoten het was super
Superlekkere malse steak natuur Frietjes minder maar lekker slaatje. Gezellig interieur en rustig..vriendelijke bediening..
Heel vriendelijk en wauw wat een uitzicht!
Leuk terras en vriendelijke baas
Kerstmenu was prachtig, voor herhaling vatbaar
Was in orde En lekkere aperitief
Wij komen hier regelmatig langs en zijn altijd meer dan welkom! Lekker eten en verzorgde bediening. prijs/kwaliteit zeker ok! Kinderen vinden het ook top met het speelhoekje en de aangepaste kindergerechten :-
Lekker en gezellig eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid