facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergmans Outlet Lommel

Bergmans Outlet Lommel

Info

Alle bekende topmerken altijd tot 60% goedkoper!

Geschiedenis

Bergmans begon als familiebedrijf met de verkoop van legermaterialen, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste outlet winkels in België. Man of vrouw, jong of oud; met meer dan 1.600 m2 onder één dak vindt heel de familie bij Bergmans Outlet de laatste mode die bij hem/haar past. Onze collectie is uitgebreid, zeer voordelig geprijsd en in alle maten te vinden.

HET GEMAK VAN ONLINE SHOPPEN
In onze webshop is een uitgebreid assortiment aan topkleding van topmerken te vinden. En net als in de winkel tegen de laagste prijzen. Een voordeel van de webshop van Bergmans Outlet is dat je vanuit je luie stoel de mooiste outfits kunt samenstellen en die veilig online kunt betalen. De bestelde kleding kun je laten bezorgen of afhalen in de winkel. Daarna kun je rustig passen of alles mooi en lekker zit, en desgewenst (een deel van) je bestelling retourneren.

DE GROOTSTE DENIM COLLECTIE
Bijna iedereen heeft er ervaring mee: de frustrerende zoektocht naar de perfecte jeans. De ene keer is ie te kort of te krap, dan weer te wijd bij de pijpen of de kleur trekt je niet. Bergmans Outlet heeft meer dan 500 modellen van de beste jeansmerken op voorraad. Ons deskundig personeel helpt je graag bij het vinden van het mooiste en best zittende model broek. En de prijzen zijn ook nog eens lager dan je voor mogelijk hield. Daarom durven wij te stellen dat je bij ons altijd de perfecte jeans vindt.

Adres: Luikersteenweg 475, 3920 Lommel
Telefoonnummer: +32 (0)11 64 23 07
Stad: Lommel
Route: Luikersteenweg 475
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: openingstijden bergmans lommel, bergmans jassen, bergmans outlet kortingscode, bergmans outlet ervaringen, bergmans schoenen, bergmans lommel metaal, schepen bergmans lommel, bergmans lommel auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeeman Zeeman 6 km Propere, kleine winkel, waren vriendelijk aan de kassa. Opvallend was een beleefde op...
DStijl DStijl 6 km Afspraak gemaakt via treatwell. Heel handig, eerste afspraak: vriendelijke mevrouw, v...
Tom Tailor Lommel Tom Tailor Lommel 6 km Veel keuze, top uibaatsters.
Cassis Paprika Lommel Cassis Paprika Lommel 6 km Heel vriendelijk personeel, je krijgt een eerlijke mening bij hetgeen je past en ze ...
The Pharmacy The Pharmacy 6 km De nieuwste trends - kleding ....... jackie's https://www.facebook.com/Jackiesacce...
Update Fashion Update Fashion 6 km een update geplaatst ;-
SportsDirect.com SportsDirect.com 7 km Deze winkel is echt super en er is voor iedereen wat te vinden plus een super service...
Vaneylen Vaneylen 9 km Kledij laten drukken voor Chrysostomos, heel mooi en fijne kwaliteit. Prijs viel goed...
Recensies
Heel fijn dat je op je gemak kunt winkelen, met een bakje koffie. De kids kunnen in de ballenbak en je hebt voor hun een tafel met tablets,dus genoeg vermaak,dat je zonder kids kunt shoppen.
Heel fijne winkel!! De schoenen afdeling viel alleen een beetje tegen
Fijne webshop, snelle levering en goede aanbiedingen.
Fijne winkel, veel keuze.
Gisteren heb ik via Bergmans een nieuwe winterjas besteld. Zeer scherpe prijs. Tegen alle verwachtingen in kwam hij vandaag al aan! Wat een klasse service. Tot de volgende bestelling en ga zo door.
Leuke kleding en veel keuze in schoenen.
Mooie zaak, veel aanbod. Hoede service. Wel jammer dat ze geen uitverkoop hadden in augustus of korting boden terwijl andere zaken toen wel nog solden hadden.
Wat een keus aan merkkleding tegen lage Outlet prijzen
Qua kleding ruimschoots voldoende keuze. Qua personeel: mondmasker onder de kin dus helemaal niet mee met de corona regels! Als zij al niet correct zijn.... als je er op wijst krijg je ook nog onbeschofte commentaar. Dit kon dus echt niet! Hier moesten ze zeker gaan controleren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid