facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergé Yoga

Info

Hatha Yoga
Yin Yoga
Vinyasa Yoga



"Heartfelt Guidance Beyond Asana"
Adres: Stationsstraat 24, 3070 Kortenberg
Telefoonnummer: +32495904464
Stad: Kortenberg
Route: Stationsstraat 24
Postcode: 3070


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:15
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Yoga Huldenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga, Tea and Me Yoga, Tea and Me 2 km Slechts 1 woord “zalig”!
Recensies
Ondertussen volg ik een jaar of 3 reeds yogales bij Simon. En ondertussen al ongelooflijk veel bijgeleerd en nog steeds. Simon geeft yogales met inzicht van zaken, niet allen qua yogahoudingen, maar ook qua yogafilosofie en qua aanpassen van yogahoudingen aan ieders lijf. Hij is een gedreven yogaleraar vol enthousiasme. Iedere les is goed opgebouwd en overheen de lessen komen verschillende zaken aan bod. Het meest fijne vind ik dat je tijdens de yogales ook wordt meegenomen in de yogafilosofie zelf wat je ermee doet, dat bepaal je zelf dan maar. Een absolute aanrader.
Over de afgelopen 20 jaar veel verschillende types yoga uitgeprobeerd, maar nooit voldoende gemotiveerd om verder te doen tot ik Simon en zijn lessen ontdekt heb. De lessen zijn zeer gevarieerd, maar telkens met veel zorg en aandacht voor elk lichaam en persoon. Bij momenten speels of filosofisch... uitdagend en ongelooflijk ontspannend, inspirerend en verbindend. Dit is een lichtpunt in mijn leven geworden.
Ik ben aan Yoga beginnen doen wegens aanhoudende nek en rug problemen en heb gemerkt dat Iyengar Yoga hier een heel goed resultaat bij mij geeft. De manier hoe Simon tijdens de les opbouwt naar de asanas en hiervoor ook de nodige props gebruikt maakt dat het rustig opgebouwd wordt en toch heel intensief is. Ik ben zelf helemaal niet lenig, maar Simon zet je aan om zover te gaan dat je kan, zonder te forceren, waardoor je merkt dat na een aantal keer je duidelijk vooruitgang maakt. Zeker een aanrader!
Yoga met Simon is telkens weer een ontdekking, zijn mooie en motiverende lessen raken mij. De aanwijzingen en uitleg van iedere asana zijn precies, ik voel ook het deugddoend effect tijdens en na de les. Authentiek. Namasté
Wat ik het meeste waardeer aan de Yogalessen van Simon, is dat we tijdens de les focussen op enkele houdingen, en die stap voor stap opbouwen. Eerst denk je van "makkie!", dan van "fixen we" en dan blijkt het ineens toch wel iets pittiger dan gedacht! Door die stapsgewijze en goed uitgelegde opbouw wordt het veel makkelijker om de houding nadien correct te herhalen. Na enkele maanden lessen ben ik veel bewuster geworden van hoe ik mijn lichaam in zo'n houding inzet.
Ik kom uit een familie van "stijve harken" en dacht dat yoga niets voor mij was. Fout dus!! Dankzij de professionele aanpak van Simon en de opbouw van de lessen ontwikkel ik meer lenigheid dan ik ooit gedacht had en dat geeft veel voldoening. Ik vind in de lessen ook onverwachte mentale rust en veerkracht. Zelfs online en dat is in deze rare tijden een absolute luxe!
Bij Simon startte mijn yogareis die ik nooit meer wil stop zetten. Verrijkend mentaal en fysiek, met oog voor detail, helder uitgelegd en met respect voor ieders niveau.
Simon kent zijn “stiel” door en door, is er gepassioneerd door, en kent ook het lichaam van zijn cursisten goed om te weten wat haalbaar is of niet, en zo proberen grenzen te verleggen.
Heel goede leraar en super lessen! Een echte aanrader voor wie ook van thuis uit yoga wil beoefenen en geïnspireerd wil blijven!
Zeer goede leraar en geweldige lessen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid