facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BePark

BePark
"Le stationnement devient de plus en plus compliqué au coeur de Molenbeek... BePark est là pour vous ! Nous avons ouvert un nouveau parking sécurisé en plein centre de la commune à proximité du Quai du Hainaut et de la Chaussée de Gand, il est aussi proche de la station de métro Comte de Flandres et du MIMA. Il conviendra à tous les résidents et voyageurs grâce à son accès 24h/24. N'hésitez plus, louez ce parking et profitez de sont prix avantageux !"
Adres: Rue Fernand Brunfaut, 18, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Telefoonnummer: +3228800550
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Rue Fernand Brunfaut, 18
Postcode: 1080



op zoek naar gerelateerd: Parking Molenbeek horaire, Parking Molenbeek contact, Parking Molenbeek carte riverain, Parking Molenbeek tarif, Carte de stationnement Molenbeek horaire, Parking gratuit Molenbeek, Carte riverain Molenbeek tarif, Parking Molenbeek dimanche
Recensies
Deel van de garage doet de verlichting het niet. De helft van de autos staan asociaal dubbel geparkeerd, vakken veel en veel te smal, het is er vies en nat. Meest vreselijke garage die ik heb gezien.
Bewaakte parkeergarage. Het is al oud maar volstaat in zijn functie. De plekken zijn ruim. De prijs is laag voor 14 uur was ik €7 kwijt. Een likje verf en beter verlichting zou niet misstaan. Maar mijn auto stond hier bewaakt en droog. Garage is 24 uur per dag toegankelijk.
Openen via de app doet het vaak slecht. De app werkt ook niet naar behoren en zit vol bugs. Parkeerplaatsen zijn heel smal en de steunpalen zitten in de weg. Prijs is wel oke
lijkt een beetje shabby maar is goedkoop en makkelijk te begaan.
Goedkope tarieven en op een steenworp van Brussel Grote Markt
Klein maar zeker handig
Moeilijk draaien bij in en uitrijden
Ideale parkeergarage
Ren weg ! Gereserveerde plek voor een heel weekend, onbeperkt in- en uitrijden: volledig parkeerresultaat bij aankomst! Een rij van 5 auto's die bergafwaarts gingen en achteruit moesten rijden, niet eens een vol parkeerbord bij de ingang van de straat. Wanneer er eindelijk een plaats vrijkomt, moet je bij elke in- of uitgang via de intercom bellen omdat er geen kaartjes zijn voor de 3 dagen, laten we het maar niet hebben over kentekenherkenning! Op de parkeerplaats zijn de ruimtes klein! 2 kinderen fungeren daar als medewerkers, geven en valideren de kaartjes, maar toen ik via de intercom met de centrale sprak, kreeg ik te horen "ze zijn geen parkeermedewerkers meneer"! Wauw! Zaterdagavond om 21.00 uur ging ik mijn auto halen: de ingangen van de parkeerplaats zijn gekraakt door bendes Kiki's die drinken en meer als je wilt, je moet eerlijk je weg vinden, ben je bang. En die geur van pis! Op de terugweg liet ik mijn bench liever de hele nacht op straat in Brussel staan ​​dan om 1 uur 's nachts terug te keren naar deze parkeerplaats! Nooit gezien! Een verschrikking!
Ik kan het niet geloven, ze hebben mijn reactie verwijderd. Het is vies, gevaarlijk en vandalisme is de norm. Er zijn twee daklozen aanwezig en zij zorgen voor de veiligheid. Ik betaal ruim 100 euro per maand voor deze ramp! Vluchten !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid