facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beobank Haacht

Beobank Haacht

Info

Banken
Verzekeringsmaatschappijen

Geschiedenis

bankieren - beleggingen - verzekeringen

Adres: Merelstraat 2, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016 60 28 74
Stad: Haacht
Route: Merelstraat 2
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argenta Haacht Argenta Haacht 480 meter Altijd zeer aangenaam verrast over de uitstekende dienstverlening. Zowel op afspraak ...
FreeInvest FreeInvest 4 km FreeInvest is een Club voor een select aantal leden waar u op uw investering een Brut...
Recensies
Greg is echt een topkerel die de Beobank in Haacht tot op een hoger niveau tilt. Zijn kennis bij beleggingen zijn echt wel top... en hij adviseert ook echt in de richting die bij je past. Thx Greg voor al je advies dat ik al mocht ontvangen!
We zijn bij Beobank langsgeweest om onze spaarcenten te laten beleggen. We zijn daar verder geholpen door Greg, blijkbaar ook de drijvende kracht achter dit kantoor. We zijn zeer tevreden over de professionaliteit en raden deze bank ten zeerste aan!
Gregory is de drijvende kracht achter BeoBank Haacht. Met zijn professionele aanpak en zijn kennis van het bankwezen weet hij als geen ander je het juiste advies te bezorgen om je geld optimaal te beheren en te laten renderen. Een aanrader voor al je bankzaken.
Ben je op zoek naar een bankkantoor waar je nog een persoonlijke service kunt krijgen, dan is het kantoor van mijnheer Sterckendries en zijn team de place to be. En idd sterk in beleggingsadvies.
Vol vertrouwen hier een rekening geopend voor de zaak. men geld ligt in goeie handen.
Zeker de moeite waard om langs te gaan als je op zoek bent naar een krediet ! Daarnaast ook zeer sterk in advies op het gebied van beleggingen, waarin Greg me steeds met de glimlach en in zeer begrijpelijke taal wegwijs maakt.
Als niche-speler op de bankmarkt doet Beo-bank Haacht het heel goed ! Steeds luisterbereidheid en ze proberen altijd naar een oplossing te zoeken, zonder naar hun eigen belang/voordeel te kijken ! Goebezigmanne !
Greg en zijn team kunnen u helpen met een hele mooie beleggingsportefeuille. Zeer professioneel kantoor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid