facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benoit Lambert cycles

Benoit Lambert cycles

Info

Les cycles Lambert vous accueillent du ma au sa de 09:00 à 12:30 et de 13:30 à 18:00.
Vente, entretien et réparation de tous types de vélos et accessoires.

Adres: Chaussée de L'Outhe 100, 6900 Marche, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 084313241
Stad: Marche
Route: Chaussée de L'Outhe 100
Postcode: 6900


Recensies
Vriendelijk ondernemer
Ruime keuze aan fietsen tegen concurrerende prijzen met after-sales service gegarandeerd door professionals. Ook autoreparatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer aan te bevelen
Een warm welkom, snelle service en ongeëvenaarde vriendelijkheid. Dank aan de heer Lambert voor zijn professionaliteit.
Hallo, we zijn bij deze garage gestopt omdat onze motorfietsen vet nodig hadden. Monsieur verkocht ons een bom tegen een democratische prijs en gaf ons gratis remmenreiniger en poetslappen. Beleefde, behulpzame, snelle en attente klantenservice. Ik raad aan.
Op zich een hele aardige meneer die ons snel hielp met het checken van onze LPG tank. Dit is in februari gedaan en we wachten nog steeds op het document dat ons verhindert om naar de technische controle te gaan en wat betekent dat we een boete riskeren als de politie ons aanhoudt. De heer Lambert is hiervan op de hoogte en heeft mij al 6-7 keer beloofd dat hij dit document 'vandaag' zou opsturen, het is ondertussen 6 maanden geleden... Ik kan best begrijpen dat er veel werk aan is, maar 6 maanden om een ​​document te versturen dat 'klaar op zijn bureau' ligt, vind ik overdreven. Ik weet niet meer wat ik moet doen, daarom plaats ik mijn recensie hier, in de hoop het document snel te ontvangen.
Ik ging naar garage Lambert na een probleem met de technische controle aan mijn LPG-installatie, meneer Lambert nam de tijd om mijn documenten te bekijken en me wat uitleg te geven. Als hij zoveel betrokkenheid legt bij het luisteren naar en adviseren van niet-klanten thuis, ben ik benieuwd hoe hij met zijn echte klanten omgaat. Zelf weet ik waar ik moet zijn als ik een probleem heb met mijn LPG-installatie. Goede weg.
Jammer welkom! Het is echt uit verplichting dat ik een ster plaats die naar mijn mening niet eens verdiend is! Ik kwam voor een proefrit van de nieuwe hybride CRV voertuig van meer dan 45.000 € en ik werd als een niemand ontvangen! Onmogelijk om achter het stuur van de auto te kruipen, op de misleidende gronden dat de Z-platen niet verzekerd zijn voor de tests. De baas van de dealer houdt mensen echt voor idioten! Kortom, het was mijn eerste contact met het merk en ik kan je vertellen dat ik er nooit meer een voet zou zetten. Andere mensen hebben negatieve meningen gegeven over deze dealer en na verificatie zijn hun meningen volkomen terecht. Ik heb een klachtenbrief gestuurd naar HONDA BELGIUM.
Super service toen we op een zaterdag aankwamen met een lekke band. Binnen het uur gerepareerd en zelfs een kleine beschadiging gerepareerd. En het was ongeveer 35 °C. Ontzettend bedankt!!
Absoluut niet commercieel! De lpg-installatie heeft nooit goed gewerkt. Deze meneer denkt dat hij de beste is... Ga door, je bent ergens anders beter af.
Doorzetter LPG-installateur, niet snel gestopt door problemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid