facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beno trading

Beno trading
Adres: heistraat 78, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 038300788
Stad: Wilrijk
Route: heistraat 78
Postcode: 2610


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Wilrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Steeds een goede service. Onderhoud van mijn fiets weer helemaal in orde zoals steeds. Ze kennen hun vaste klanten heel goed. Ze geven advies en zoeken samen met je naar de juiste fiets of oplossing voor je probleem. En darenboven is je fiets de dag erna klaar. Tenzij er een onderdeel niet binnen is! En wat ook belangrijk is, je wordt geholpen met een glimlach!
Voor onderdelen dikwijls in deze, soms in een andere fietsenwinkel, ik woon halfweg tussen de twee. Altijd vriendelijke bediening en correcte prijs en advies. Fietsonderhoud doe ik meest zelf. Update: ik passeerde er voorbij daarstraks, en blijkbaar nu gesloten?? Winkel is volledig leeg. Verhuisd? Er hangt enkel een bericht "Wij zijn gesloten" ... Update: de winkel was een tijdje leeg voor renovatie, maar nu terug open.
verkeerde binnenband gekocht, na 20 min weigerde ze zeer arrogant om onbeschadigde verpakking om te wisselen, geld in de vuilbak. Onvriendelijke geldwolven.
Kettingkast laten afstellen snel klaar niet duur. Vriendelijk personeel behulpzaam. Tevens in de winkel veel keuze van accessoires en fietsen. Leuke gadgets ook!. Niet twijfelen gewoon doen.
Steeds een vriendelijk onthaal
Super vriendelijke en behulpzame mensen Reeds meerdere keren geweest en altijd top en snel geholpen, aan integendeel tot wat sommige hier schrijven democratische prijzen, ik ga nergens anders meer naartoe
Pure afzetterij: binnenbrengen voor een nazicht en ze gooien er een hoop bij dat niet moest. Hebben er ook niet voor gebeld. 40 euro voor een cassette, daar heb je een Tiagra voor, de cassette die erop zit is zowat de goedkoopste die je je kan inbeelden 12 euro?, 20 euro voor een ketting, 5 euro voor een kabeltje - en nog eens het dubbele voor nazicht en werkuren. Fietsen Filip in Aartselaar dan maar, of Technico in Reet, of De Zwaluw in Reet. En ik begin een fietszaak in Wilrijk, kan je blijkbaar grof geld mee verdienen!
Bijna vier jaar geleden kochten mijn vrouw en ik elk een elektrische fiets bij Beno Trading SINUS B. Professioneel advies én prima service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen lange wachttijden hier: Fiets vandaag binnenbrengen, de volgende dag om drie uur in de namiddag klaar! Wij hopen hier nog lang tevreden klanten te mogen blijven!
Goede en snelle service met kennis van zaken. Dat heeft zijn prijs. Ben bij andere grotere ketens in het Antwerpse geweest waar ik eerst een afspraak moest maken en dan mijn fiets mocht binnenbrengen een week later. Ik stond met andere woorden met mijn defecte fiets terug op straat terwijl ik hem nodig had voor woon/werkverkeer. Bij Beno was hij binnen de 24u hersteld. En bij extra uitgaven werd ik eerst gebeld. Handig zou zijn moest men over een vervangfiets kunnen beschikken.
Ik heb mijn fiets binnengebracht omdat het achterwiel wat scheef stond en een knik in mijn voorste wiel zat. De verkoper zei mij dat als hij de knik er niet uit kreeg, hij wel een nieuw wiel zou steken. De volgende dag haalde ik mijn fiets op. Wat er gemaakt is, weet ik niet. Maar ondertussen schuurt mijn achterwiel nog harder, is de knik er nog steeds maar zijn enkel mijn remmen losser gemaakt en is mijn versnelling kapot. Mijn fiets afbreken kan ik zelf gratis, daar hoef ik niet iemand voor te betalen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid