facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benoît Nihant Chocolatier - Cacaofèvier

Benoît Nihant Chocolatier - Cacaofèvier

Info

Entrez dans l'univers du Chocolatier et Cacaofèvier Benoît Nihant et découvrez ses créations gourmandes.

Adres: rue de l'Estampage 6, 4340 Awans
Telefoonnummer: +32 4 365 72 57
Stad: Awans
Route: rue de l'Estampage 6
Postcode: 4340


Recensies
Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, maar wat mij betreft ben ik een grote fan van Nihant... Sambaharten zijn de beste ter wereld!!! De verschillende chocoladevarianten smaken, vloeibare karamel, mousses zijn simpelweg een ode aan het reizen... Hij is een echte juwelier goudsmid van de praline of een couturier omdat het over haute chocolade gaat zoals haute couture. Kortom, als je van chocolade houdt, nodig ik je duidelijk uit om dit adres in te voeren en daarheen te gaan om deze momenten van chocoladeplezier te testen... Daarnaast zal het charmante personeel niet nalaten u van passend advies te voorzien.
Zeer interessant bezoek aan de werkplaats. Hierdoor krijgen we nog meer zin om deze heerlijke zeer hoogwaardige chocolade te proeven. Felicitaties aan het hele team voor de kwaliteit van het product en de nauwgezetheid bij de realisatie. familie Denoel
Zeer mooie ruimte, de wereld van chocolade opent zijn deuren voor u en u laat u meeslepen door al zijn verschillende nuances en smaken. Een werkplaats om zo snel mogelijk te bezoeken en een winkel met uitzicht op de chocolatiers die hard aan het werk zijn. Aarzel niet om daarheen te gaan.
Prachtige ervaring en enscenering van het universum van chocolatier en cacaomaker Benoit Nihant met een geweldige ontdekking van smaken en The Art of Chocolate. Een explosie van smaakpapillen!!!
Eerste bezoek, we werden zeer goed geadviseerd. De jongedame was vriendelijk en goed geïnformeerd over de verschillende chocolaatjes. Bovendien zijn deze echt heerlijk! Een beetje prijzig, maar absoluut de moeite waard!
Zeer lonende open dag vriendelijk personeel en uitzonderlijke baas erg leuk bezoek chocolade heel erg goed
Als u op zoek bent naar chocolade van hoge kwaliteit, dan is dit adres iets voor u. De chocolade is gewoon perfect. Aanbevelen
Het open huis bezoek was interessant. Jammer, we hebben het moeten inkorten omdat het langer duurde dan verwacht vanwege de zichtbaar nogal onverwachte menigte op zondag laat in de middag maar dat kunnen we ze niet kwalijk nemen, het is gewoon pech. Felicitaties aan de medewerkers die tot het einde met een glimlach en humor konden animeren en vragen konden beantwoorden, ondanks een weekend dat naar onze mening vermoeiend was. Als het op chocolade aankomt, is het onvergelijkbaar. Dit zijn geen gewone chocolaatjes. We zijn verbaasd over de smaak die een enkele kleine chocolade kan bevatten... Alle concurrentie ver achter zich latend. Natuurlijk heeft dit een prijs, maar in dit geval wordt het niet overschat in tegenstelling tot andere fabrikanten. PS: ik raad je ten zeerste aan om de "Samba-harten" te proeven.
Een genot voor de mond en de ogen!! Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van de producten. Veeleisend, onberispelijk en creatief. Chocolade hemel!!! Pakketten versturen via het buitenland bovenaan. Proost!!!!
Uitzonderlijke rondleiding met ontmoeting van een Braziliaanse producent op zondag 15 oktober 2017. De onberispelijke organisatie, de vriendelijkheid, de efficiëntie van het personeel laten ons een tipje van de sluier oplichten over de geïntegreerde productie van een uitzonderlijke chocolade.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid