facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benkei

Benkei
Adres: Chaussée de Gand 425 Gentsesteenweg 425 , Molenbeek-Saint-Jean 1080, BE
Telefoonnummer: 0488 39 39 15
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Chaussée de Gand 425
Huisnummer: Gentsesteenweg 425
Postcode: 1080


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:30
Dinsdag: 18:00-23:00
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 18:00-23:00
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:00-23:00
Vrijdag: 18:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: benkei menu, teppanyaki den haag, benkei den haag, benkei sushi workshop, benkei den haag iens, japans restaurant den haag centrum, japans restaurant den haag teppanyaki, beste japans restaurant den haag
Recensies
Ik kwam met mijn vrouw, het zijn gewoon buitengewone smaken, een Nan meer afwerking, bedankt voor deze reis: -
16.90 e het onbeperkte buffet met basisvoorgerechten die je in elke supermarkt kunt kopen, ik ben een grote fan van Aziatisch eten en ik kan zeggen dat dit het ergste is dat ik heb gegeten, en slechts 1 dessert misschien het beste van het restaurant inbegrepen in het menu, dessert niet onbeperkt. Voor 20e per persoon 20e inclusief drankprijs krijg je geen waar voor je geld. Ik plaatste twee sterren voor de professionaliteit van de werknemers of bazen misschien, wat een van de weinige positieve dingen aan het restaurant was. Kortom, helaas niet om te proberen! ah en ja we waren met 3 en de mening is unaniem..
Geweldige ontvangst, we hebben er al twee keer gegeten, een genot. Verschillende smaken de gerechten zijn gevarieerd en uitstekend! Moet er 's avonds heen gaan omdat er overdag niet veel keus is.
Teleurgesteld zou de hete soep zoete soep moeten heten, de engelenhaarsoep is eigenlijk een Belgische kippenbouillon. Aziatische kruiden zijn helaas niet aanwezig in de gerechten!!! Het rundvlees is droog; moeilijk....te gaar Nou... zou niet teruggaan.
Na het neerstrijken aan tafel geen steun van de ober, geen uitleg of vragen of we drankjes willen bestellen. Kwaliteit van het buffet: teleurstellende voorgerechten, goede maar niet uitzonderlijke gerechten, tiramisu-desserts ok. Mooi deco-interieur jammer dat de toiletten bij de tafels zijn evenals de gootsteen en de handendroger
Slechte service! We maakten een reservering voor 4 personen en voordat we naar het restaurant gingen, voegden we 1 persoon toe. Als we aankomen vertellen ze ons dat ze de tafel aan iemand anders hebben gegeven omdat we er normaal gesproken om 21.30 uur moesten zijn, wetende dat Iftar rond 21.56 uur begint. We waren niet op de hoogte van de eerste oproep of de tweede. Alles zat vol in de buurt en we wisten niet hoe we de Iftar moesten doen dankzij Benkei. Heel erg bedankt!
Het buffet is overdag inderdaad niet zo vol als overdag, ik raad je ten zeerste aan om 's avonds langs te komen voor een heerlijk buffet. Alleen al voor de desserts is de keuze niet erg groot, wat jammer is. . .
Fantastische bediening. Zeer heerlijk eten, schone en gezellige omgeving. Verschillende soorten gerechten. Buffetten voor een betaalbare prijs. Zal dit restaurant zeker aanbevelen. Onberispelijke service. Heerlijke gerechten, schone en warme omgeving Verschillende soorten gerechten. Het ontbijtbuffet is redelijk geprijsd. Ik raad dit restaurant aan.
Eerlijk gezegd ben ik ook niet het type om negatieve opmerkingen te plaatsen, maar daar ... ik moet je waarschuwen echt het slechtste restaurant van mijn hele leven. Een schande. Je zou moeten sluiten. De sushi is KIP DEGEULASSE en de standaard is helemaal niet vers. Sorry maar hoe kun je een SALADE missen!!!
Besteld en geleverd door Deliveroo. Product nog warm bij levering. De maaltijd is acceptabel, maar niet naar mijn smaak. Porties zijn groot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid