facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belvino

Info

Op zoek naar kwaliteitswijnen aan de meest voordelige prijs?
Belvino.be beschikt over een prachtig aanbod aan schitterende wijnen. Kwaliteitswijnen voor ieders budget, da's Belvino!



"Op zoek naar kwaliteitswijnen aan de meest voordelige prijs? Dan bent u bij Belvino aan het juiste adres! Belvino beschikt over een prachtig aanbod aan champagnes, porto's en kwaliteitswijnen uit de meest belangrijkste wijnstreken van de wereld! Van de lekkere instapwijnen aan slechts enkele euro's tot de meest prestigieuze wijnen, via onze webshop kunt u deze eenvoudig bestellen! Heeft u een receptie of andere eetgelegenheid, dan is Belvino de ideale partner voor het welslagen van uw activiteit. Wij hebben een prachtig aanbod aan budgetwijnen, voor elk wat wils!"
Adres: Louis Thibautstraat 35, 1500 Halle, Brabant
Telefoonnummer: +32478268167
Stad: Halle
Route: Louis Thibautstraat 35
Postcode: 1500


Recensies
Vriendelijk, correcte en snelle bediening. Ik kijk al uit om de gekochte wijn te proeven
Topkwaliteit, schitterende en persoonsgerichte service. Zonder enige twijfel een correct aanbod aan de meest voordelig prijs. Een betrouwbare wijnhandel zoals een wijnhandel hoort te zijn.
Kwaliteitsvolle wijnen voor ieders budget klopt volledig! Daarenboven zorgt Geert van Belvino ook steeds voor een aanbod of voorstel op maat van je eigen smaak, van een specifieke aangelegenheid of bij een gepast gerecht. Geert is trouwens heel sterk in het koppelen van recepten aan wijnen!
Belvino biedt lekkere kwaliteitsvolle wijnen aan voor ieders budget. Bij Belvino krijg je advies volgens smaak van de klant. Geert geeft ook advies bij recepten die bij de gekozen wijnen passen. Kortom: Bij Belvino steeds een prima, vriendelijke en enthousiaste service! Geert kent zijn vak!
Heerlijke en kwaliteisvolke wijnen aan een betaalbare prijs. Men is zeer klantvriendelijk en voorziet een snelle levering. Top!!!
Passie voor wijn, wat je merkt in elk detail!
Altijd fijn om een net verpakt cadeautje te krijgen. Met oog voor detail ingepakt ! Eens uitgepakt een streling voor de smaakpapillen.
Vlotte bestelling en levering. Zeer klantvriendelijk !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid