facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beluso

Beluso

Info

A PORTUGUESE TRADITION, REVISITED.

Geschiedenis

PASTEL DE NATA DE FABRICO PRÓPRIO, SANDES, PETISCOS E VINHOS PORTUGUESES.

Beluso is a concept of a fast served, eat slowly restaurant, based in a high quality in-house production, with the main intent to explore the rich universe of Portuguese delicate kitchen.

Beside our authentic produced in-house Pastel de Nata, you will find at our place typical suggestions as sandwiches, tapas, beer, coffee and exceptional wine.

RESTAURANT - SHOP - TAKE-AWAY

Adres: kortrijksepoortstraat 5A, 9000 Gent
Telefoonnummer: 09 223 87 69
Stad: Ghent
Route: kortrijksepoortstraat 5A
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: beluso openingsuren, stek gent, portugees restaurant gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marisqueira Uma Marisqueira Uma 1 km Eerst en vooral een leuke plaats om te vertoeven, veel en ruime plaatsen binnen , een...
Recensies
Je waant je even op vakantie naar Portugal bij het betreden van deze zaak. Wij namen de sandwiches en deze waren los van de heerlijke smaak ook heel mooi gepresenteerd. Tot slot zijn de pastel de natas ook onovertroffen. Het vakmanschap proef je tijdens elke hap. Komen hier zeker terug!
Die pastels zijn belachelijke verslavend!! In de verste verte niet te vergelijken met die van bijvoorbeeld de Appie Heijn.
Het eten was zeer lekker en de bediening erg vriendelijk, het enige minpuntje is dat het wat weinig kan zijn. Ik raad aan om een pasteis de nata te nemen als dessert want ik denk dat ze nergens anders even goed zijn.
Beste pastel de nata die ik al gegeten heb. Goede service, aangename setting. Ik ga er zeker nog teruggaan. Suggestie: ruimere openingsuren, mogelijkheid om 5 pastels te kopen om ter plaatse op te eten 5 pastels voor goede prijs enkel om mee te nemen op dit moment
Heerlijk tonijn steak sandwich met als toetje pastel de nata. Wij komen zeker terug
Heerlijke bifana gegeten hier. Ook de huiswijn is geweldig. Aanrader!
Beetje lange wachttijd hoewel we een vroege lunch deden en de enigen in de zaal waren, maar wel zeer lekker en kleine prijzen.
Eerlijk , lekker en super prijs-kwaliteit. De pastel de nata zijn nu al berucht.
Fantastisch. De uitbater staat er wel alleen voor, dus duurt het iets langer. Voorlopig enkel 's middags open.
Great Portugese cafetaria. Lovely pastel del Nata. Good coffee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid