facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bellypaint Antwerpen - Lief creatief

Info

Grime, een bellypaint / buikschildering om je zwangerschap te vereeuwigen? Voor mij is het een hobby, voor jou wordt het een herinnering om te koesteren.

Geschiedenis

Zet je bolle buikje of dat van een vriendin letterlijk en figuurlijk in de verf met een bellypaint! Het is een prachtige, persoonlijke herinnering én je kan er een uniek geboortekaartje mee maken.

Je kan ook kiezen voor een gipsbuik als blijvende herinnering, als pronkstuk bij de doopsuikertjes of voor een leuke newborn shoot.
Hier kies je eerst het formaat (enkel buik, of ook borsten, handen...) en dan de afwerking (onafgewerkt, geschuurd en geschilderd, of met mozaïek).

Ze zijn zo snel groot... ook voor een gipshandje kan je bij me terecht. De handjes zijn verbluffend gedetailleerd. Je kan kiezen voor een afwerking met parelmoer goud, zilver, parelmoer violet of brons.

Adres:
Telefoonnummer: 0478780782
Stad: Brasschaat


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atelier Creante Atelier Creante 1 km Zeer goede en gulle docente. Gezellige sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid