facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bellissima

Bellissima

Info

Bij Bellissima kunt u in een gezellige ruimte ontspannen en genieten van professionele schoonheidsbehandelingen. Er werd een rustige sfeer gecreëerd waar u zich thuis kan voelen en uzelf kunt zijn.

Geschiedenis

Bij Bellissima kunt u in een gezellige ruimte ontspannen en genieten van professionele schoonheidsbehandelingen. Er werd een rustige sfeer gecreëerd waar u zich thuis kan voelen en uzelf kunt zijn.

Om ervoor te zorgen dat iedere bezoeker op mijn volle aandacht kan rekenen, kunt u bij Bellissima enkel terecht na afspraak.

Tijdens het uitvoeren van de behandelingen ben ik telefonisch niet bereikbaar, zodat de klant optimaal kan genieten van de verzorgingen. Spreek gerust uw boodschap in en dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een afspraak maken via de website of mij contacteren via social media (Facebook & Instagram).

Indien u verhinderd bent, gelieve 24 uur op voorhand te verwittigen zodat de vrijgekomen tijd ingenomen kan worden door anderen. Indien u niet op tijd verwittigd heeft, zal ik genoodzaakt zijn om de kosten van de behandeling aan te rekenen.

Adres: Kromvelde 8, 9940 Evergem
Telefoonnummer: 0479510943
Stad: Evergem
Route: Kromvelde 8
Postcode: 9940


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esthetiek Fé d'Or Esthetiek Fé d'Or 3 km Aangename sfeer Rustend Goede verzorging en lieve uitbaatster
Schoonheidsinstituut Suzan De Vos Schoonheidsinstituut Suzan De Vos 3 km Altijd uitkijken naar een volgende afspraak! Bedankt Suzan voor de leuke babbels!
Esthetiek Mollitia Esthetiek Mollitia 4 km Zeer spontaan en aangenaam contact in een mooie en verzorgde zaak, met het juiste adv...
Diamonds Beauty nails & more Diamonds Beauty nails & more 5 km bij ons kan u terecht voor het verzorgen van uw kunstnagels
Naturel - schoonheidsinstituut Naturel - schoonheidsinstituut 5 km Super zaak .meer dan de 5 sterren waard. Vriendelijk, behulpzaam, een luisterend oor
Lipo Beauty Lipo Beauty 7 km Één woord: super!!! Al tweemaal in behandeling geweest bij Pinar met resultaat verzek...
Nouvelle Toi Nouvelle Toi 8 km U kan bij mij terecht voor mooie nageltjes of een manicure! :)
Recensies
Een gedreven en enthousiaste dame! Zeer tevreden over de gelaatsproducten vegan + cruelty-free. Kortom, een echte aanrader!
Aangename jongedame en zeer kwalitatieve service! Blijf ik zeker bij gaan.
Zeer lieve dame. Goede producten. Fantastische service. Een aanrader.
Zeer vriendelijke dame zeer ontspannen lichaamsmasage en gezichtsverzorging
Ongelooflijk goede service van een toffe dame!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid