facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bellesa Lingerie

Bellesa Lingerie

Info

Bellesa: een gezellig winkeltje voor vrouwen met een CUPmaatje meer!

Geschiedenis

Lingerie van cup D tot L, vanaf omvang 60.



"Bij Bellesa wordt je behamaat professioneel opgemeten, niet alleen bij uw eerste bezoek, maar ook de volgende keren als je bijvoorbeeld wat bent afgevallen of bijgekomen.Je kan bij mij lingerie, badmode, sportbeha´s en borstvoedingsbeha´s vinden voor GROTE CUPs.Kan je, zoals ik vroeger, moeilijk lingerie vinden omdat je een grote CUP hebt? Kom dan langs bij Bellesa Lingerie.Je kan er reeds vanaf omvang 60 terecht, in combinatie met een grote CUPmaat.CUP D tot O, rugmaat 60 tot 130.OPENINGSUREN:Dinsdag en donderdag: 16u30-20u00Zaterdag: 10u00-18u001e zondag vd maand: 10u00-14u00"
Adres: Beulkensstraat 1, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32497404582
Stad: Baal
Route: Beulkensstraat 1
Postcode: 3128


Recensies
Vandaag voor het eerst deze winkel bezocht en zeer kundig geholpen door Wendy. Haar liefde voor het vak was voelbaar en ik verliet de winkel zeer vrolijk na BH'S te hebben gevonden die mijn lichaam precies geven wat het nodig heeft. Wendy luisterde naar mijn persoonlijke wensen qua materiaal, rugsupport en meer. Heel erg bedankt!
Een super adres waar ik met plezier 45km voor rij! Hier vind je hele mooie, kwalitatieve en betaalbare BH´s alsook bikini´s en badpakken. Service is ook top, ze helpen je om moeiteloos je juiste maat te vinden. Ik koop nooit meer ergens anders!
Een warme en ondernemende vrouw die van wanten weet - en van beha’s ook ; Wendy kent haar vak, en haar winkel - steeds weer even welkom, steeds weer even goed geholpen. En steeds weer bereid voor dat ietsje meer - niet alleen qua cup ;, maar ook qua zoektocht naar die beha waar jij je goed in voelt. Bedankt, Wendy!
Sinds mijn zwangerschap is niets nog zoals het was wat normaal is en helemaal niet erg en ondervond ik echt problemen met het vinden van goede lingerie. Tot iemand mij Bellesa aanraadde. Wat een service en wat een lieve vrouw. Ze geeft supergoede raad en heeft heel veel keuze. Het was moeilijk kiezen . Zeker een aanrader voor wie een grotere cup heeft. Het voelt alsof je geen BH aan hebt. Hier gaan ze me nog zien. Hartelijk dank voor je hulp. Helga
Altijd zeer vriendelijk dame, helpt u heel goed bij het passen en kiezen. Veel keuze uit leuke en frisse ontwerpen. Echt een top winkel voor vrouwen met grote maten
Altijd een enthousiast ontvangst en je wordt bijgestaan met professioneel advies. Topwinkel met een topvrouw. Ik ga nooit buiten zonder een aankoop. Altijd wordt de perfecte lingerie voor mij gevonden. Ook voor bikini's kan ik er terecht.
Een geweldige ervaring al meerdere keren: je krijgt altijd topadvies van een lieve gastvrouw en je hebt veel keuze voor grotere cupmaten. Zeker een aanrader dus!
Ruime keuze in lingerie. Grote paskamer ,met respect voor je privacy. Je wordt geholpen in het vinden van de juiste maat en pasvorm. Die hulp krijg je met een stralende lach. Een juiste bh laat je je zoveel beter voelen, super adres!
Vriendelijk, staat altijd klaar met goede raad. De ideale winkel voor een grotere cupmaat .
Hartelijke ontvangst en professioneel advies. Zeer aangename ervaring, veel keuze, het was top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid