facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belles Maisons

Belles Maisons

Info

Teljes körű lakásfelúíjítás Belgiumban, a pincétől a padlásig. Full general service.

Geschiedenis

Teljes körű lakásfelújítás Belgiumban, regisztrált, számlaképes vállalkozó által. Kőművesmunkák, burkolás, festés, mázolás, tapétázás, szigetelés, vízvezetékszerelés, villanyszerelés. Konyha, fürdőszoba építése.

Adres: Neerportenstraat 69, 3040 Huldenberg
Telefoonnummer: +32 488 95 38 96
Stad: Huldenberg
Route: Neerportenstraat 69
Postcode: 3040


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
Hier 2 nachtjes geslapen. Prachtige locatie en hele nette kamer. Bedden liggen lekker, de badkamer is van alle gemakken voorzien en met een eigen kitchenette heb je alles bij de hand. De tv had alle zenders voor de verschillende talen. De eigenaren zijn heel vriendelijk en zorgen dat je niks te kort komt. We hebben 2 keer ontbijt genuttigd en dat was meer dan goed geregeld. Wat een fijne service! Als ik 1 minpuntje kan noemen is het de warmte in de kamer. Een airco zou een goede aanvulling zijn. Maar echt een super mooie en nette b&b!
Zeer mooie en nette b&b, hartelijke ontvangst en sympathieke uitbaters die samen gezellig mee ontbijten. Ontbijt was er eentje met voldoende keuze en alles zeer vers. De kamer is zeer netjes en beschikt over een geweldig uitzicht op de mooie tuin. Ook hadden we zijaanzicht op de paarden. We hebben gebruik gemaakt van het dineren in hutjes en ook dit was een heel aangename,gezellige ervaring. Eten in de hutjes was ook top qua smaak. Verder hadden we de wellness en ook daar kom je volledig tot rust . Prima verblijf in prachtige streek. Dikke pluim voor de uitbaters Katia&Thierry.
Prachtige familie heel vriendelijk onthaald op een fantastische locatie. De watervalletje is zalige verkoeling Ontbijt samen met Katia en Thierry was heerlijk. We konden onze gezamenlijke interesses delen fietsen Een echte aanrader!
De B&B ligt in een prachtige omgeving met een mooi kasteel, veel groen en een rustgevende waterval. De kamers zijn heel gezellig en kraaknet en combineren design met authentieke houten elementen. De gastvrouw en -heer zorgen voor een persoonlijke en vriendelijke ontvangst, zijn zeer open en gastvrij en serveren een heerlijk en gevarieerd ontbijt. Een oase van rust voor wandelaars, fietsers, en een bezoek aan de sauna is ook aan te raden!
Uitstekende B&B met prima service en mooie kamer. Lekker en gevarieerd ontbijt. Aangenaam eerste contact. Suggesties voor wandelingen of uitstappen in de buurt.Kamers: 4/5
Beste b&b ervaring die wij in België ooit gehad hebben. Super ontbijt en aangename uitbaters! Top!Kamers: 5/5
Als je tot rust wil komen is dit de perfecte plaatsKamers: 5/5
Samen met groep van 12 vrienden heb ik persoonlijk een zeer aangename ervaring. Mooi kader, service en kwaliteit van het betere niveau. Aangename gastheer met oog voor detail. Gezellige kamers voorzien van alle moderne comfort. Meer dan volledig ontbijt met variatie eitje, kaas, zalm, charcuterie,... en dranken,... M.a.w. we komen zeker terug. Top!
Absolute aanrader. Zeer mooie setting, heel kwalitatieve bedden al lang niet meer zo goed geslapen!, rijkelijk ontbijt om je vingers bij af te likken & bovenop dit alles een super hartelijke ontvangst door Katia & Thierry! Truly a hidden gem, Park 7!Kamers: 5/5
Supermooie en nette b&b. Hier kan je echt tot rust komen. Katia & Thierry zijn ook warme mensen waardoor je u hier onmiddellijk thuisvoelt. Hun ontbijt is echt top, van vers fruit tot mozarella- tomaat. Bovendien hebben ze ons ook bijgestaan met de nodige tips. Onze groep, vespa rijdende dames, heeft hier alvast enorm van genoten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid