facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belleheide

Belleheide
Adres: Omer De Vidtslaan, 1760 Roosdaal
Telefoonnummer: 054327338
Stad: Roosdaal
Route: Omer De Vidtslaan
Postcode: 1760


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 17:00
Woensdag: 14:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 14:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Boksclub Roosdaal, Halle-Gooik Roosdaal, Bowling in de buurt, Bowling Stones Wemmel, Bowling Ninove, Bowling Stones, Bowling Gooik, Nieuwe sporthal Roosdaal
Recensies
Als het kon gaf ik 0 sterren. We hadden speciaal een baan gereserveerd voor mijn vriend zijn verjaardag en we belden om te zeggen dat we een beetje later gingen zijn door de lijn maar we stonden daar voor niks want we mochten niet meer dus €24 voor niks betaald. En het ziet er daar lelijk uit en is zeer klein en de lichten werken niet eens en sommige banen werken niet wat een schande.
Niet echt aangenaam om te bowlen, beetje verlaten… de schoenen waren bijna allemaal stuk je moest al echt gaan zoeken als je schoenen wou waar niets aan was. Er was bijna nooit iemand aanwezig aan de bar als je nog iets wou om te drinken.
De locatie en de banen zelf zijn oké. Ook de jongen achter de bar was vriendelijk. De schoenen zijn wel ECHT aan vernieuwing toe. Ze vallen bijna uit elkaar. Je hebt versleten en je hebt echt rotversleten. Deze zijn nog een trapje verder...
Superfijne plaats wel jammer dat de banen verouderd zijn, dat er geen formule is, niets om te eten zelfs geen hapjes of zo.
De bowling is toe aan vernieuwing. Verschillende banen werkte niet. Je tijd begint al te lopen vanaf dat je nog aan de kassa staat. Je betaald dus voor 1 uur maar ondertussen moet je nog uw schoenen gaan aan doen. Bij mij stond mijn machine dan nog niet aan waardoor ik uiteindelijk 52 minuten van het uur heb kunnen spelen. De verlichting boven de banen was defect waardoor het iets moeilijker spelen was. De eerste bal die ik had ging steeds in de goot. Gewisseld van bal zelfde gewicht en dan ging het wel goed. De mensen op de baan naast mij hebben meermaals het personeel moeten roepen omdat er geen nieuwe kegels kwamen.
Verlichting, geluidsinstallatie en puntentelling werkte niet in de bowling. We moesten alsnog de volledige prijs betalen. Bovendien blokkeerden de kegels vaak waardoor we vele keren enkele minuten moesten wachten tot het probleem was opgelost.
Zal een topplaats worden voor sport en vertier. Voorlopig toch gezellig na futsalwedstrijd jeugd, boys en girls. Samen met trainingsdagen. Men kan ook squashen, padellen en bowlen. Daarna genieten van een drankje.
Bowling baan werkte niet en toch volle prijs moeten betalen
Onze drank nooit gekregen en de baan om de 10 min uitgevallen. Jammer
Om 14u geweest bij eerste opening van die dag: toiletten zijn echt vuil 1x per week gereinigd? En enorm veel kalk en urineafzetting en vuilbak aan wasbak propvol van de dag ervoor. Algemene hygiëne kan veel beter. Spiegels naast de bowlingbanen niet gereinigd. Vrouwelijke personeelsleden dragen een mondmasker, de 2 mannen niet! Muziek stond veel te luid, zeker met kleine kindjes. Bowlingbaan 1 is 3x blijven “hangen”: onderhoud nodig?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid