facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belle Vue café

Belle Vue café
Adres: Bredabaan 1045, 2930 Maria-Ter-Heide, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32472680584
Stad: Maria-ter-Heide
Route: Bredabaan 1045
Postcode: 2930


Recensies
Zag op de foto's dat er gebak werd geserveerd maar toen ik vroeg of er wat te eten was, was het antwoord nee . Betalen kon alleen via specifieke apps of contant. Als toerist spontaan langsgaan is een afrader tenzij je geen verwachtingen hebt.
Wat een gezellige dorpscafe. Ik kwam hier voorbij en had trek in een koffie. Die werd geserveerd met een lekker stuk verse taart. Wat een aangename verrassing . Het terras zat vol en op het tuinterras naast de kerk waren enkele fietstoeristen even een pint aan 't pakken . Binnen was het ook gezellig druk en werd er hevig gespeeld aan beide biljarttafels. De bediening was vlug en erg vriendelijk. Ik kom hier zeker terug.
Maandag clubdag, was weer een gezellige bende en weer goed geamuseerd
Ze kwamen heel snel vragen of we iets nodig hadden.Service: 5/5
Gezellig terrasje, lekkere tripel Westmalle op juiste temperatuur
Een echt Belgisch café zoals het moet zijn het ademd naar nostalgie en gewoon cash afrekenen geen mogelijkheid om pin te betalen dus zoals het moet. Zeker eens een bezoekje te brengenService: 4/5
Gezellig bruin café. Clublokaal van de Wielertoeristen. Hier word je altijd vriendelijk en goed bediend, schappelijke prijzen.
Zondag is er taart bij de koffie
Volkscafé, bloemen kransen van koersen in de vervlogen jaren zijn er ook niet meer.
Nog een écht bruin stamcafé, waar de tijd is blijven stille staan en waar de bediening efficiënt én sympathiek is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid