facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belle et le clochard - Salon de Toilettage à Mouscron

Belle et le clochard - Salon de Toilettage à Mouscron

Info

Pour prendre Rendez-vous : +32.56.84.54.15.
Au service des clients depuis plus de 10 ans :
Belle et le Clochard
46 rue des Moulins - 7700 Mouscron
Salon de toilettage Chiens & Chats
Vente d'articles animaliers





"Salon de toilettage pour chiens & chats- SUR RENDEZ-VOUS UNIQUEMENT -Les renseignements et prises de rendez-vous ne sont donnés que par téléphone durant les heures d'ouverture du salon.Chers clients, en raison de la demande, merci de prévoir un certain délai pour votre prise de rendez-vous alors, n'attendez pas le dernier moment pour le prendre."
Adres: 46 rue des moulins, 7700 Moeskroen
Telefoonnummer: 056843415
Stad: Mouscron
Route: 46 rue des moulins
Postcode: 7700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jen toutou Jen toutou 4 km Vertaald door Google Een zeer prettig en professioneel persoon. De hond strelen en ge...
Recensies
Sophie is een zeer aangename en vriendelijke vrouw! Onze hond gaat al 13 jaar bij haar in huis, we zijn nooit veranderd omdat we altijd erg blij zijn met het resultaat en onze hond is gewend om in contact te zijn met Sophie. Ik raad je sterk aan!!!
Zeer goede hondentrimmer, ze behandelt dieren heel goed, ze is erg beleefd, ze knipt het haar van mijn puppy heel mooi. Ik hou ervan!
Schitterende trimmer, zeer attent en gastvrij
Mijn hond is te mooi.De trimsalon voldeed aan onze verwachtingen
Geweldig werk op mijn loulou. Haar haar heeft er nog nooit zo goed uitgezien <3
Een meer dan merkwaardige show, het kleine dierenparadijs. ze worden verwend en voelen zich op hun gemak. De eigenaresse is super aardig evenals haar assistente We kunnen zien dat ze van dieren houden en dat dit een echte passie is. Honden zijn net als katten, je kunt ze met je ogen dicht toevertrouwen. Ik raad het absoluut aan! Mijn twee chihuahua's van 9 en 15 gaan regelmatig terug. Dankjewel !
Super welkom, super aardig en zachtaardig met onze hond. Hij is een Berner Sennenhond van 6 en een half jaar oud die veel knoesten had. Een hele klus, onze kleine meid is prachtig als ze uit de kast komt Ik raad het zonder aarzeling aan
We hebben geprobeerd telefonisch een afspraak te maken en wat informatie in te winnen. Oproep verzonden in 15 seconden waar geen tijd te besteden, meer ruimte en zeer onaangenaam. Ik hoop dat de dieren beter behandeld worden dan wij!!!
Om telefonisch een afspraak te maken, duurde het 13 seconden: ik werd eruit gegooid in de modus "Ik werk alleen op afspraak". De reden van mijn oproep ja... "Nee, dat kan niet en ik ben tot heel lang bezig"... Of hoe je gedumpt wordt als een puinhoop Nul zakelijke houding
Heel leuk gedaan mijn hond kwam helemaal mooi terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid