facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bellarosa

Bellarosa

Info

Landhuis BellaRosa is een vakantiewoning in Heuvelland met 24 slaapplaatsen. De landelijke woonst is een zopas verbouwde schuur voorzien van alle comfort.

Geschiedenis

Tussen de mijnkraters en in het centrum van waar ooit hevig gevochten werd, ligt Landhuis BellaRosa. De vakantiewoning is gelegen op een actieve boerderij in het charmante dorpje Kemmel, een deelgemeente van Heuvelland. Het gebouw was oorspronkelijk een schuur die diende als opslagplaats/werkruimte. Ondertussen wordt deze volledig omgebouwd tot een luxueuze vakantiewoning die het landelijke karakter van de streek moet weerspiegelen.

Landhuis BellaRosa biedt plaats aan 24 logées en is voorzien van 8 slaapkamers en 7 badkamers. In de gemeenschappelijke ruimte kun je gezellig bijpraten aan de grote tafel of in het salon bij de kachel. Kom je langs in de hitte van de zomerdagen, geniet dan van een lekker aperitiefje op het terras terwijl de kinderen zich in alle veiligheid kunnen uitleven in de afgesloten binnentuin.

De uitgestrekte weilanden en velden waar het landhuis zicht op biedt, zijn de ideale omgeving voor wandel –en fietstochten. Het landhuis is gelegen aan de voet van de Kemmelberg. Ook cultuurliefhebbers zullen zich hier niet vervelen. Naast de rijke geschiedenis van Heuvelland bevindt u zich op ongeveer 8 km van het centrum van Ieper en 10 km van Poperinge. Families, met of zonder kinderen, en vriendengroepen genieten hier ook met volle teugen van. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder.

Samengevat:
- 24 slaapplaatsen
- 8 slaapkamers (2 op de benedenverdieping)
- 7 badkamers (1 op de benedenverdieping)
- Ingerichte keuken
- Afgesloten binnentuin
- Parkeergelegenheid

De vakantiewoning is echter nog in opbouw. We hopen jullie snel te kunnen verwelkomen zodat jullie kunnen meegenieten van wat ons levenswerk is. We verwachten de deuren te kunnen openen vanaf 01/09/2016. Reserveren is reeds mogelijk op het nummer +32 473 55 54 08 bij Isabel Lemahieu of via privébericht op Facebook aan Guillaume Simoen. Wij antwoorden graag op jullie vragen i.v.m. tarieven, beschikbare data en dergelijke meer.

Hopelijk tot snel!

Adres: Kemmelstraat 7, 8956 Kemmel, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 473 55 54 08
Stad: Kemmel
Route: Kemmelstraat 7
Postcode: 8956



op zoek naar gerelateerd: Vakantiewoning Kemmel 20 personen, Bella rosa kleding, De Struisvogel Heuvelland, Vakantiehuis Heuvelland, Vakantiewoning 26 personen Westhoek, De Geestigaard, Vakantiehuis Heuvelland 8 personen, Vakantiewoning Westouter
Recensies
Heel mooie B&B, vriendelijke ontvangst, alles bij de hand, super.
Een prachtige locatie met vriendelijke gastvrouw en gastheer.
Mooie plaats via camperstops met de camper. Prachtig domein op de boerderij en vlakbij Ieper. Ideaal om met de fiets te doen!
Prachtig nieuw landhuis, op en top in orde. Wij keken bij aankomst onze ogen uit. We waren met 22 en hadden alle comfort. Mooi uitzicht, vriendelijk onthaal en behulpzaam. Topweekend!
Prachtig mooie nieuwe vakantiewoning voor grote groepen. Voorzien van alle lux en comfort en gelegen in een prachtige streek om te wandelen, fietsen, genieten,... een absolute aanrader!!
Prachtig domein alles nieuw, allen te veel vliegen. Ideaal voor een grote grope mensen familie, sportclub, ...
Gratis camperplaats aan vakantiehuis als je lid bent van camperstops.
Heel groot & net huis met biljard & ping-pong tafel.
Superlocatie en heel prachtige en praktische woning! Een echte aanbeveling!
rustige cp mooi uitzicht vriendelijk ontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid