facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belijning Hinoul Erik

Belijning Hinoul Erik

Info

wij belijnen elke parking ,bedrijfshal,palletlocatie en zorgen dat speelplaatsen voorzien worden van playmarks en belijning zodat iedere speelplaats ook een must en een ontspanning plaats is voor ieder kind .
Ook openbare wegen horen tot onze werken



"Ons bedrijf richt zich op belijning van parkings bedrijfshallen en openbare wegen in wegenverf en 2 componenten verf. Ook plaatsen wij thermoplast playmarks op scholen en koudplast op plaatsen waar zwaar verkeer dit eist. Wij proberen onze uiterste best te doen om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden in hun projecten."
Adres: Lidostraat 61, 3970 Leopoldsburg
Stad: Leopoldsburg
Route: Lidostraat 61
Postcode: 3970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ADS+ Bvba ADS+ Bvba 332 meter Duidelijke en overzichtelijke communicatie, zorgt voor een uitgebreid en correct prev...
Bvba Deco-Rap Schilder & Decoratiewerken                 0478 / 24 28 95 Bvba Deco-Rap Schilder & Decoratiewerken ... 1 km Alle schilder & behangwerken, raam decoratie, vloerbekleding. www.decorap.be
Recensies
Belijning Hinoul Erik is voor elk bedrijf aan te raden. Omdat veiligheid in een magazijn zeer belangrijk is zijn we met Erik rond de tafel gaan zitten. Het wandelpad dat nu aanwezig is verhoogt de veiligheid voor iedereen in het bedrijf. Erik werkt met hart en ziel aan elk project en werkt zeer professioneel. Roel Lemmens Gymna nv.
Super service, Erik weet waar hij mee bezig is! Doe zo verder
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid