facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belgium Fire & Food Festival

Belgium Fire & Food Festival

Info

BFFF is een gratis festival met BBQ wedstrijd, publieksdegustaties, kinderanimatie en ambachtelijke markt. Meer dan 20 teams van alle niveaus laten hun kookkunsten zien en proeven!

Geschiedenis

Ons festival staat voor een gezellige middag voor heel de familie. Bovendien kunnen we dankzij de waardevolle steun van onze sponsors voor het 3de jaar op rij het festival volledig gratis houden voor onze bezoekers.

Onze deelnemende teams strijden niet enkel voor de overwinning, ze laten u ook uitgebreid kennis maken met hun kook- en BBQ-kunsten. Ieder team zal naast de wedstrijdborden in verschillende categorieën (rund, varken, vis, dessert) zorgen dat u niets te kort komt. Er zijn doorlopend degustaties zodat u niet enkel kan zien, maar ook kan proeven van het beste dat onze teams te bieden hebben.

Adres:
Stad: Lummen



op zoek naar gerelateerd: BBQ Festival, Culinaire BBQ wedstrijden 2023
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flügelfest Flügelfest 2 km Flügelfest is een jaarlijks evenement dat door gaat in de Parochiezaal in Thiewinkel....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid