facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belgische Saffraan

Belgische Saffraan

Info

Vlaamse saffraan, organisch geteeld in de Antwerpse Kempen (Morkhoven).
H.I.B. gelabeld
#lokaalmeteenverhaal

www.belgischesaffraan.be

Geschiedenis

Belgian saffron, real and pure, cultivated in the green 'Antwerp Campine region'.
We are mad about saffron!



"VOOR HOEVEWINKEL: BEST EERST BELLEN IVM MOGELIJKE WISSELENDE ACTIVITEITENWe telen saffraan op een duurzame manier en verkopen hem puur of verwerkt. We werken ook samen met kleine, ambachtelijke producenten en organiseren bedrijfsbezoeken op afspraak. Voor alle info: [email protected]"
Adres: Leefdaalstraat 14, 2200 Morkhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 32496075636
Stad: Morkhoven
Route: Leefdaalstraat 14
Postcode: 2200



op zoek naar gerelateerd: Saffraan prijs, Saffraan kopen, Saffraan kweken opbrengst, Sffrn cello, Saffraankrokus kopen, Saffraan Delhaize, Rode van Morkhoven, Leefdaalstraat 14 2200 Morkhoven
Recensies
Wij bezochten deze organisatie als voorbereiding op een groepsbezoek dat wij plannen op een nog nader te bepalen datum. Men kan een standaard bezoek plannen met gids voor kleine groepen . De duurtijd hiervan is ongeveer 1 uur. Voor grotere groepen wordt een meer gedetailleerd bezoek aangeboden met o.a. proeverijen en meer uitleg. In de hoevewinkel kan men ook de afgewerkte saffraan producten kopen alcohol , siroop enz. Naast deze interessante locale productie is er ook een leuke B&B ter beschikking, met 2 kamers , een vakantiehuis en zelfs een slaapkamer in een woonwagen , midden in de natuur. Erg verrassend allemaal en het bezoeken zeker waard. Wij zullen zeker een bezoek voor onze groep plannen.
Interessante uitleg gekregen over saffraan, hoe het geplukt wordt en verwerkt. Er is een B&B en een container om in te slapen. Marc heeft ons buiten de uitleg gegeven over de bloemetjes. De stamper, de mol, de muizen, de valk en de uil. Hij legt het heel grappig uit. Ze verkopen ook de saffraan per gr. Limoncello, gin enz.
2 weken terug verbleef ik 3 nachten in het bakhuis, echt een aanrader voor iedereen die er eens even tussenuit wilt. Mooie platte omgeving om te gaan fietsen en wandelen. Heb er enorm van genoten. De gastvrouw en heer ontvangen u zeer warm! Ik kocht nadien nog enkele producten vanuit hun shop, de saffraansiroop zou iedereen in huis moeten hebben! Bedankt !
Heel fijne en bevlogen rondleiding gekregen. Aangenaam en zeer leerrijk. Respect voor het vele en intensieve werk.
Met Femma h.sacrament Merksem op bezoek geweest. Wat een gepassioneerd koppel , harde werkers hebben wij mogen ontmoeten . Super interessant uitgelegd en heerlijke hapjes mogen proeven. Iedereen was zeer tevreden naar huis gegaan Veel succes nog.
Beste Marc en Linda, Dank voor de hartelijke ontvangst en boeiend verhaal over jullie unieke "Belgische saffraan" Ongeziene passie voor jullie "goud" voor de toekomst Groetjes Lu ZP Lokeren
Super leuke rondleiding, met super lekkere lekkernijen. Hele vriendelijke mensen. Goede uitleg.
Zeer interessant. De eigenaars laten je kennismaken met het telen en bewerken van saffraan. Zeer boeiend en uiterst vriendelijke eigenaars. Ook lekkere proevertjes.
Zeer fijne uitstap en fantastische ontvangst met uitleg om waardering te hebben voor deze mensen !
Gepassioneerde mensen die vol liefde over hun bedrijf praten. Vol respect geluisterd naar de geweldige en interessante uitleg die we kregen. Het is duidelijk dat Marc en Linda met hart en ziel dit prachtige produkt telen. Een rondleiding op hun saffraanboerderij kan ik alleen maar aanbevelen !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid