facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw

Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw

Info

Het Belgisch Kinderkanker Steunfonds vzw helpt gezinnen die getroffen zijn door kinderkanker doorheen de donkerste dagen van hun leven

Geschiedenis

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop, een verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal de wensen en dromen realiseren van deze kinderen waarvan de meesten alle hoop al hadden opgegeven juist vanwege hun ziekte. Want was is er mooier dan een kind dat zich terug werkelijk kind kan voelen: opgewekt, vrolijk…

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook trachten om de eentonigheid te doorbreken tijdens de hospitalisatie o.a. door bezoekjes te voorzien van de Sint, de Paashaas of de Kerstman. Of van Bekende Vlamingen.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal tevens ook helpen waar zij kan, bvb schenken van laptops aan ziekenhuizen of instellingen.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook gezinnen financieel steunen indien zij dit werkelijk nodig hebben, meestal in samenspraak met een officiële instantie die de aanvraag naar ons richt (bvb ziekenhuis, school, ...).

Adres:
Telefoonnummer: 0477469584
Stad: Mechelen-aan-Maas



op zoek naar gerelateerd: Kinderkanker België, Www kinderkanker info
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw.

Mechelen-aan-maas non-profitorganisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Belgisch KinderKanker Steunfonds vzw delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid