facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belfort Stadscafé & restaurant

Belfort Stadscafé & restaurant

Info

Meer info over het Gentse Belfort stadscafé en restaurant kan je vinden op de officiële website: www.belfortfoodbar.com.

Geschiedenis

Onder de veelbesproken Stadshal in Gent kan je het Belfort Stadscafé vinden. Een kwaliteits-brasserie waar zowel Gentenaars als toeristen zich thuis voelen. Naast het lekkere eten, een uitgebreide keuze aan dranken, hapjes en ontbijt, is er ook gratis wi-fi ter beschikking. Rolstoelgebruikers kunnen rekenen op een vlotte toegang en aangepaste toiletten.

Kom genieten van ons ruim terras dat uitkijkt op het parkje dat werd aangelegd langs de Stadshal. Een heerlijke oase in het centrum van Gent waar u kan genieten van lekkere producten, een ruime keuze van streekbieren en de omgeving.

Openingsuren keuken
Van zondag tot en met donderdag van 11.00 u tot 18.00 u
Vrijdag en zaterdag van 11.00 u tot 22.00 u

Ontbijten mogelijk op zaterdag / zondag & feestdagen & brugdagen
Van 08.00 u tot 11.00 u

Adres: Emile Braunplein 40, 9000 Gent
Telefoonnummer: 09/2256005
Stad: Ghent
Route: Emile Braunplein 40
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 23:45
Zaterdag: 08:00 - 23:45
Zondag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Stadscafé Gent, Restaurant Gent, Sgol Gent, Grand café SGOL
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caffè Rosario Caffè Rosario 6 meter In verband met de goede reviews gekozen om hier te ontbijten, het was een grote antic...
Schaapstal Schaapstal 38 meter Stadsgebouw ingericht als rollerskate baan tijdens de kerstperiode. Ook de onmiddelli...
Iamsweet Iamsweet 48 meter De pralines van Leonides zijn lekker, zonder liflafjes of speciallekes. Gewoon passe-...
Les Enfants Terribles Les Enfants Terribles 59 meter Leuk café met live optreden toen wij er waren. Er staat ook een biljart.
Cafe Zodiac Cafe Zodiac 60 meter Beste café ooit
L'enfant terrible L'enfant terrible 65 meter Leuk café met live optreden toen wij er waren. Er staat ook een biljart.
Max Max 69 meter Heel erg lekkere wafels, maar crimineel duur!
GourmetBar Gent GourmetBar Gent 72 meter Leuke plek met heerlijke gerechten!
SOUP'R SOUP'R 78 meter Deze middag na een paar goede recensies te hebben gelezen gekozen voor deze zaak in h...
Limonada Limonada 87 meter Leuke sfeer, grote keuze van verschillende cocktails en andere dranken. En vooral vri...
Goût d'Afrique Goût d'Afrique 88 meter Een TooGoodTooGo besteld. Heel vriendelijke dame. Volledige maaltijd gekregen: noedel...
Delirium Gent Delirium Gent 88 meter Altijd leuk om hier iets te komen drinken!
Champagnekelder - Champagnebar Champagnekelder - Champagnebar 88 meter Champagne - Bar - Kelder - Foie gras - Oesters - Tapas -Genieten - Drinken - Gezellig...
De Kruik De Kruik 94 meter Vertaald door Google OK Origineel Ok
Levant Syrische specialiteiten Levant Syrische specialiteiten 100 meter Eten Midden oosten
Sugar &Spice Sugar &Spice 101 meter Super ! Goede service, lekker ontbijt. Wij komen zeker terug
Bier Central Gent Bier Central Gent 105 meter De place to be voor bierliefhebbers in Gent. Bier central heeft blijkbaar ook vestigi...
Belleman Gent Belleman Gent 107 meter Fijne plek om even wat te drinken.
Recensies
De perfecte plek in Gent om lekker en goed te eten, en wat niet onbelangrijk is ze hebben alle gerechten op voorraad. Iets wat ik de laatste dagen heb vernomen wat hier niet normaal is. De biefstuk die ik hier op mijn bord had liggen... perfect... Ik had wel eens gehoord dat een goede biefstuk smelt in je mond, nou de was er niet zo ver af. Dus nogmaals, een perfecte plek om te lunchen of te dineren.
Dit stadscafé bevindt zich aan een gezellig parkje in het centrum van Gent. Je kunt hier heerlijk genieten van een kopje koffie op het terras in de zon. De koffie wordt geleverd door Branderij de Draak. Als je om je heen kijkt zie je meerdere kerken uit de omgeving. Een heerlijk plekje!
Leuke plek, prima waterzooi, prima stoverij. Prijs/kwaliteit wel aan de hoge kant. Twee kaaskroketjes of twee breydelkroketjes voor €15 is echt véél te duur!
Leuke plek om een hapje te eten en een lekker biertje te drinken. Wel grote porties maar zoals de vriendelijke bediening, in sappig vlaams, zei: beter teveel dan te weinig
Modern Dranklokaal midden in het historische stadscentrum van Gent. De rappe bediening is vriendelijk en behulpzaam. Het is hier goed pinten drinken! Daar krijg je goesting van!
Goed eten, goede bediening, veel verschillende bieren en erg kindvriendelijk. Aanrader!
Leuk terras tussen de torens. Lekkere en mooi gepresenteerde borrelhapjes koud en warm. Vriendelijke bediening op een prachtige plaats tussen de torens van Gent.
Gezellige plaats, lekker gegeten. Vriendelijke bediening
Ik ging hier vroeger 1 x per maand om iets te drinken. De bediening was toen zeer goed. Sinds 2019 is het echter totaal veranderd. Zo kon je al in januari na 22 u geen drank meer bestellen op site staat open tot 0 u ??? en dit was niet zo.... Maar het wordt steeds slechter ! Zo wou ik vorig week-end daar iets drinken met vriendin. Er was weinig volk op zaterdagavond. Achter de bar staan twee gasten rond te kijken, de kelnerin van de zaal was ons tafeltje al 3 x gepasseerd en kwam maar niet opnemen. Uiteindelijk ben ik na 30 minuten geïrriteerd vertrokken om ergens anders iets te gaan drinken. Wat gebeurt er toch in Gent ?????
Ondermaatse bediening, ober begreep niet hoe hij een bestelling moest opnemen. We hebben onze bestelling 3x moeten herhalen, uiteindelijk neemt hij de drank en snack bestelling op. Nadien brengt hij de drank en meldt hij dat de keuken gesloten is. Voor de locatie had ik meer verwacht! Tevens sluit de keuken heel vroeg gezien we onze bestelling deden om 17u30. Twee sterren omdat het bier goed gebotteld was en ze de flesjes open kregen. De glazen, in tegenstelling, waren buitensporig nat. Als bierliefhebber deze glazen toch nog maar even uitgeschud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid