facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belfius - Maasmechelen

Belfius - Maasmechelen
Adres: Rijksweg 365, 3630 Maasmechelen, België
Telefoonnummer: 089 77 09 80
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Maasmechelen
Route: Rijksweg
Huisnummer: 365
Postcode: 3630


Recensies
Je rekening word er van boven tot onder uitgepluist door de oude stempel daar. Doe je een opname cash of naar andere debietkaart dan zullen ze je zowiezo lastig gaan vallen en hun werk niet meer voor je doen! Ook nog de gewone burgers mogen niet doen met hun eigen geld wat ze zelf willen bij belfius maasmechelen!nZo veel ervaring en zo onbekwaam
had een afspraak en wou deze afzeggen omdat dit niet meer nodig was. telefonisch contact is onmogelijk. 15min gewacht en nog es 20min in de wacht gezet om uiteindelijk toch niemand aan de lijn te krijgen. Dan bellen ze me op het moment van de afspraak om te zeggen dat ik mijn afspraak ben vergeten.. heel onvriendelijk.nzou deze bank echt niet aanraden. KBC veel vriendelijker.
Geen afspraak aangebeld en super vriendelijk geholpen door een man en jong medewerkster nog nooit geweest was dat even anders als in dilsen waar ik al jaren klant ben!! Belfius dilsen wegblijven !!!
2 weken wachten om afspraak re maken om rekening te openen. Koppelverkoop bij een lening, bah
Ik had vanochtend een afspraak en belde netjes aan. Medewerkster kwam en de vriendelijkheid is ver zoek!.. Als jullie geen zin hebben om te werken, dan adviseer ik jullie om thuis te blijven!..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid