facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belfius Bank

Belfius Bank
Adres: André Hermanslaan 1, 2100 Antwerpen, België
Telefoonnummer: 03 327 35 10
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: André Hermanslaan
Huisnummer: 1
Postcode: 2100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delen Private Bank Antwerpen Delen Private Bank Antwerpen 7 km Zeer goede bank om te beleggen. Jong en dynamisch. Verder is het gebouw geweldig! Mod...
Recensies
Slechtste bank ooit Belfius deurne.nIk bel de bank op met de vraag waarom mijn kaart geblokkeerd is en er word mij gewoon ruw gezegd dat ze dat niet gaat uitleggen omdat het VERLOREN WERK IS. Ik had maar mijn berichten in de gaten moeten houden.nPARDONN. Is dit de bank waar ik mijn geld op zet en die ik vertrouw op service. Ik heb dit nog nooit in me leven gehoord. Als je geen zin hebt om serieuze vragen te beantwoorden blijf lekker thuis. slapen.
Zeer slechte service, als je belt nemen ze niet op je wacht 30min aan de lijn en krijgt nog steeds niemand aan de telefoon.
Slechte service, je belt en er is nooit iemand berijkbaar. Soms moet je 30 a 40 min wachten voor je ze hebt
Zo slechte bank nooit nieuwe klant worden
Zijn nooit open of afspraak en als je dan telefonisch afspraak wil maken, ben je 30m en langer kwijt. Service bij die zelfstandige kantoorhouders is beneden alle peil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid