facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BelBo Design

BelBo Design

Info

De la Bosnie à la Belgique, mon art n'a pas de frontières ! Créateur de poster art, de bijoux, d'illustrations diverses, et de tout autre projet... !



"Ateliers d’architecture d’intérieur, transformation, rénovation. Pose de parquet, étude d’eclairage directe ou indirecte, plancher terrasse et bardage bois. Eco-construction, utilisation de parquet bambou, peinture à la chaux, stuc décoratif à la chaux, ..."
Adres:
Stad: Heusy


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S'com création S'com création 2 km Vertaald door Google Ze hebben heel mooie Announcements voor ons gemaakt en de snoepd...
Recensies
Ik heb Monsieur Bouvy ingeschakeld om mijn badkamer te renoveren. Ik waardeerde zijn beschikbaarheid en zijn professionaliteit. Er was een defect tijdens de verglazing van het parket en meneer Bouvy reageerde positief door een datum te vinden om alle verglazing te herwerken om het te corrigeren. Ik ben erg tevreden. Hij is een vakman in de renovatie zoals we er maar weinig vinden. Hij weet van dienst te zijn zonder de minste handeling die uit het contract voortkomt in rekening te brengen en dat is erg prettig en merkbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid