facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beko 't Routje

"Frietjes & Burgers"
Adres: Zandestraat 2 , Hansbeke 9850, BE
Telefoonnummer: 09 371 54 94
Stad: Hansbeke
Route: Zandestraat 2
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Troutje
Recensies
Heel lekkere frietjes gegeten toen we op weg waren naar de kust, maar de kindjes teveel honger hadden om te wachten tot we daar waren! Niet ver van de op- en afrit van de E40, parking voor de deur, mogelijkheid om ter plaatse te eten… heel vriendelijke en vlotte bediening ook! Maar dus vooral: heel lekker
Zijn hier Al verschillende malen om frieten geweest en zijn niet slecht. Je kan er ook pasta en andere huisbereide gerechten verkrijgen. Je hebt gratis wifi.
Superlekkere stoverij en heerlijke zelfgemaakte tartaar. Voor herhaling vatbaar !
Beste frituur uit de omstreken. Rijden er graag 3 andere frituren voor voorbij!
Zeer goede organisatie, lekkere frietjes en snacks
Zeer lekkere frietjes! Top personeel!
Een frituur in een boerengat ROUTJE in Hansbeke waar men geen respect heeft voor de klant. Blijkbaar besteld het dorp online en worden zo bediend. Vandaag kwam ik daar toevallig om 19.10 uur binnen , ik was ALLEEN en ALLEEN in de frituur . De ene bestelling na de andere rolde uit hun PC en werden verwerkt maar ondertussen bleef ik maar wachten en wachten en wachten Om 19.40 uur was er nog altijd niets aan mij gevraagd wat ik wilde bestellen terwijl er tientallen buitengingen met een bruine zak. Ik ben het dan ook maar afgebold maar ook die 2 juffrouwtjes veel succes te wensen . 1 x raden , ik kom daar zeker NOOT nog binnen " wat een boeren frituur zonder respect voor een passante klant "
Heel lekkere frieten en vriendelijkr bediening. De gegrilde burgers zijn heel lekker en goed in verhouding zodat je het vlees goed smaakt. Het interieur is ook mooi en goed ingrricht.
De beste stovers van Hansbeke en omstreken! En vriendelijke bediening!
Zeer goede frituur met zeer goede prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid