facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Begrafenissen Pues

Begrafenissen Pues

Info

Als erkende begrafenisondernemer, regelt Begrafenissen Pues de begrafenis met de grootste zorg en in alle discretie.



"Als erkend begrafenisondernemer, regelt Begrafenissen Pues de begrafenis met de grootste zorg en in alle discretie."
Adres: Eikestraat 2, 3020 Winksele, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016601506
Stad: Winksele
Route: Eikestraat 2
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Overlijdensberichten Leuven, Begrafenissen Andries, Begrafenissen Gooris, Begrafenissen Van Camp, Eraly condoleren, Begrafenissen Feyaerts Pues, Begrafenissen Jannes, Veiller Begrafenissen Pues
Recensies
Warm, zeer professioneel, niks is teveel gevraagd. Voor mij de beste begrafenisondernemer uit de buurt! Dank u wel voor de mooie uitvaart van mijn opa.
Een keurig en efficiënt werkend crematorium waar we twee van onze dierbaren hebben moeten laten cremeren. Vriendelijk en hoffelijk personeel. Alles prima verzorgd.
Vandaag was de begrafenis van mijn mama. Alles was tot in de puntjes besproken. De dienst werd zeer goed voorbereid in samenwerking met Muriel. We hebben veel complimenten gekregen. Afscheid nemen is moeilijk, maar wij zijn zeer goed geholpen. Bedankt Muriel, Glenn en Patrick voor deze mooie dienst!
Slechte service. De borden werden half op tafel gesmeten en er werden ogen gerold wanneer je achter een cola of thee vroeg. Ze waren precies niet voorbereid om mensen te helpen.
We misten menselijkheid in het contact. Het gesprek was erg onpersoonlijk. Het heeft ons verdriet gedaan om zelfs niet gecondoleerd te worden. Verschillende voor ons belangrijke dingen zijn ze vergeten te melden bij het regelen, of liepen mis waardoor we voor verscheidene onaangename verrassingen hebben gestaan. Het heeft ons veel extra onnodige stress en verdriet bezorgd.
Je wordt goe ontvangen bij hun. Vriendelijk . Diensten zijn heel mooi .
Een sereen afscheid van Mevrouw Ottermans Greta, Alles tot in de puntjes was perfect , de begeleiding, het voorlezen, de koffietafel . Bedankt aan Mevrouw Erika om ons op een fijne manier bij te staan.
Vandaag naar de begrafenis geweest van mevrouw Josette. Heel mooie dienst en een prima service aan de koffietafel.
Ze waren dat vriendelijk voor de mensen
Een aantal dingen zijn fout gelopen tijden de begrafenis van mijn stifvader, verkeerde naam in de tekst, een gekozen muziek die niet gedraaid werd, toen we bij de crematorium waren hebben we 10 minuten in het donker moeten wachten en het werd gezegd " nog 5 minuten wachten want de vorige lichaam moet afkoelen ".... en nog meer. We hebben dus een brief gestuurd om uitleggen wat was allemaal fout gelopen. De antwoord die we gekregen hebben was totaal respectloos, ze hebben zelf geen excuses aangeboden. Slecht ervaring dus !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid