facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Begeuren

Begeuren

Info

Met geur zorg ik voor meer omzet in je winkel en meer beleving in je kantoor en praktijk of event. contacteer me: geurexperte anne guffens [email protected]

Geschiedenis

Begeuren.be biedt u professionele geurtoepassingen voor zowel het BEGEUREN als het ONTGEUREN voor winkels, kantoren en zorgprojecten.



"Professioneel Begeuren® en ontgeuren voor winkels, kantoren, showrooms, de zorgsector en evenementen, b&b en hotels. Dankzij het gebruik van geurmachines zorgen wij voor een extra beleving om de totaalbeleving van je klant compleet te maken en die je omzet boosten. Geuren zorgen voor een verhoging van de efficiëntie en focus op het werk. Zorgende geuren helpen om een beter gevoel van welzijn te ervaren in de zorgsector. Boost je merkidentiteit en imago dankzij het gebruik van de juiste geur. Onze geuren zijn op natuurlijke basis en zijn bio. Intussen breidt onze regio uit, en zijn we via Begeuren® Olfactif® actief in Wallonië, Luxemburg en Frankrijk.Contacteer onze geurexperte Anne Guffensvoor jouw exclusief geuradvies voor jouw zaak."
Adres: Berkenlaan 25, 2540 Hove (Antwerpen)
Telefoonnummer: +32476325344
Stad: Hove
Route: Berkenlaan 25
Postcode: 2540


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Geur verspreiden in winkel, Professionele ontgeurders
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fast Forward Productions Fast Forward Productions 739 meter Sound - Audio Visual Productions - Graphic Design - Events
Sandra Peeters Sandra Peeters 891 meter Personal coach voor ondernemers en bedrijfsleiders
Recensies
Tijdens onze live-dag werd ik met open armen en een grote glimlach ontvangen door Anne en Laura van Begeuren®. Ik liet mij met veel plezier onderdompelen in de wereld van de geuren, de geurmarketing en de professionele geurbeleving. Eén ding is voor mij alvast overduidelijk. Bij Begeuren® weten ze waarover ze praten en kan je steeds rekenen op het juiste geuradvies voor kleine, grote en hele grote oppervlaktes. Door hun ruime keuze aan verschillende geurmachines is er altijd een oplossing voor jouw zaak. Of het nu gaat over ‘begeuren’ of ‘ontgeuren’, het verhogen van je omzet door het inzetten van geurmarketing, de ultieme geurbeleving voor je klanten, een aangename werkomgeving, meer focus op kantoor of het wegnemen van vieze geurtjes… Anne Guffens en haar team hebben voor jou dé oplossing, op maat van jouw bedrijf. Ik ben alvast een grote fan van Begeuren® en was onder de indruk van hun kennis. Dank je wel Anne en Laura voor jullie betrouwbaar advies en begeleiding. Ik ben alvast overtuigd. Dat ruikt hier naar SUCCES én een mooie samenwerking.
Enkele jaren geleden werd de moeder van mijn vriendin opgenomen in een rusthuis. Toen we haar voor het eerst bezochten, stroomde ons, vanop de gang van haar verdieping, een erg onaangename geur tegemoet. Die was zo hardnekkig dat die ook tot in haar kamer doordrong. Aangezien mijn schoonmoeder erg op netheid gesteld is, was dat een zware afknapper voor haar. En absoluut geen fijne kennismaking met de plaats waar ze de volgende jaren zal verblijven. Gelukkig kende ik, via netwerkorganisatie BNI, Anne Guffens van Begeuren. Zij bezorgde me enkele geurgels en een handvol geurkorrels die ik verspreidde op de kamer van schoonmama. Toen ik haar de volgende keer bezocht, riep ze me vanuit haar heerlijk geurende kamer toe: “Wat een verschil!” Ik kreeg als beloning een guitige, brede glimlach van haar. Ik ben intussen overtuigd, goede geuren maken echt wel een groot verschil… Bedankt, Anne! """"
Mijn vrouw is zeer tevreden met de geurkaarsen die ik online bestelde. Van een online shop verwacht je dat ze dat binnen de twee of drie dagen in een pakje thuis droppen. Bij Anne ging dat nog veel sneller ... ze bezorgde dezelfde dag nog de geurkaarsen in een mooie cadeauverpakking op mijn firma. Die service hadden we niet gevraagd en ook niet verwacht. DAT is nu Anne Guffens ten voeten uit ; net iets meer geven dan verwacht wordt. En lekker ruiken dat die kaarsen doen ! Dikke Merci voor Anne van Begeuren Dirk & Ilse Leenaerts-Van Hoof
Ze hebben garantie gegeven dat mijn geurprobleem opgelost ging worden. Ze hebben me verteld dat ze met grote gyms in Antwerpen samen werkten en dat daar geen geurhinder meer was. Een jaar later is mijn probleem nog altijd niet opgelost. Terug crediteren doen ze blijkbaar niet omdat ze een ‘professioneel’ bedrijf zijn. Ze willen ook dat je altijd geurtjes van hen koopt zodat je een maandelijkse kost hebt. Geurtjes gaan zelfs met de minste instelling niet 6 maanden mee zoals ze beweren. +1000 euro betaald en geen oplossing.
Op een avond en een vrij laat uur belde er een klant naar mij met een paniekerig telefoontje dat er een ongelooflijke storende geur in de zaak aanwezig was en dat hij ten einde raad was. Mijn klant vroeg me of ik hem kon helpen om dit probleem op te lossen. Dankzij mijn contact met Anne Guffens wist ik meteen de connectie te leggen en heb aan mijn klant de vraag gesteld om 10 minuten te wachten om een oplossing te bieden. Ondertussen even naar Anne gebeld, de situatie uitgelegd en de vraag gesteld om binnen de 15 minuten even naar mijn klant te bellen. Zo gezegd, zo gedaan, resultaat? Anne heeft meteen de koe bij de horens gevat, gebeld en mijn klant gerust gesteld dat alles in orde zou komen en dat er snel een oplossing geboden kan worden. De dag nadien had Anne al een afspraak gemaakt. Uiteindelijk kom ik na enkele weken terug bij mijn klant en hij sprak me spontaan aan dat de storende geur volledig was verdwenen en er zelfs een aangename geur in de zaak aanwezig was. Hij heeft dan ook beslist om een order te plaatsen bij Anne en de geur van succes in zijn zaak te laten ruiken. Dank je wel Anne om samen met Hygieia mee na te denken en oplossingen te bieden bij onze ondertussen gezamelijke klant.
Het geurtoestel van Begeuren is zeker een plus in onze winkel. Klanten kunnen genieten van de aangename en natuurlijke geuren en rustig lingerie kiezen en passen. We wisselen regelmatig de flacons om steeds een nieuwe beleving te creëren. Een echte aanrader. Lisa - Bugattis Balen
Ik heb zowel het geurmachine als kaarsen van Begeuren en mijn huis heeft nog nooit zo fris geroken. Elke dag zalig thuis komen! De geur in het machine gaat zoals beloofd lang mee. Ook de kaarsen hebben een lange brandduur. Ik zou het iedereen aanraden!
Zelfs de meest hardnekkige geuren van een kapotte afvoerbuis in de kelder hebben we kunnen oplossen door een geurmachine te plaatsen van Begeuren. Snelle service en ze kijken mee naar een oplossing. Prijs kwaliteit verhouding helemaal top. Waarvoor onze grote dank! Het Begeuren team kunnen we zeker aanraden.
Als één van de jongste leden binnen BNI vind ik het belangrijk om op tijd en stond een welgemeende erkenning te bieden. Dit is dan ook één van de kernwaarden van ons BNI-verhaal: check nr 1! Graag zou ik vandaag één van onze BNI-leden in de bloemetjes willen zetten en met geuren en kleuren beschrijven. Rarara, over wie gaat het? De persoon waarover ik het heb het heb is iemand die bij aanvang een aantal van mijn zintuigen heeft geprikkeld. Welke zintuigen? Ik noem ze graag op. Zien - Toen ik voor het eerst tussen al jullie onbekende toppers stond op mijn eerste bijeenkomst was zij daar met een glimlach! Die positieve instelling en oprechte interesse in wie ik ben en wat ik doe zorgde er voor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Kernwaarde BNI positieve instelling nummer 2: check! Horen - Na enkele babbeltjes waarin deze dame vertelde over BNI en over de manier van werken wist ik dat dit type netwerk wel eens bij me zou kunnen passen. In een 1 op 1 bij ons op kantoor vertelde ze dan ook over wat belangrijk is en welke neus voor samenwerking en zaken ze heeft. Kernwaarde 3verantwoordelijkheid nemen en 4 werken aan relaties kunnen we dan ook weeral afvinken: check, check! Voelen - De oplossingen die deze onderneemster aanbiedt kan je niet zien, niet horen en niet letterlijk voelen. Echter ze geven ons allen wel verschillende emoties en gevoelens. De ambitie van deze dame is dan ook om met begeestering te zorgen voor een complete beleving in haar beroep en in begeleiding van ondernemers. Ze geeft alles om ervoor te zorgen dat haar klanten de juiste oplossing op maat krijgen. Want geven loont, en dat is check nummer 5. Ruiken - Ik ben me ervan bewust dat jullie je neus niet langer zullen ophalen wanneer ik vertel wie deze dame is. Ik heb dan ook met mijn eigen neus mogen ervaren welke heerlijke oplossingen Anne Guffens kan bieden om te geuren en te ontgeuren in de wagen. De geur van eucalyptus, groene en witte thee houdt me alert en geconcentreerd, is fris en zorgt voor een zeer aangenaam gevoel. De odeur van muffe frietjes of pizza daarentegen, daar word ik iets minder blij van. Met de geuren van Anne is dat een eenvoudige opdracht en ruikt je auto binnen aantal seconden weer fris als een hoentje en als nieuw! Ik hang het dan ook met veel plezier aan jullie neus. Anne staat voor kwaliteit als persoon, staat voor de kernwaarden van BNI en heeft een goede neus voor zaken. Met de neus in dezelfde richting zeg ik dan ook met veel plezier: bedankt Anne!
Wij zijn zéér tevreden over de geurmachine van Begeuren. Ons kantoor ruikt nu nog meer naar succes en ook de medewerkers zijn meer gedreven dan tevoren dankzij de fantastische geuren. Bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid