facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Befoot

Befoot
Adres: Haachtsesteenweg 62 , Machelen 1831, BE
Telefoonnummer: 02 725 69 34
Stad: Machelen
Route: Haachtsesteenweg 62
Postcode: 1831



op zoek naar gerelateerd: BeFoot vidéos, NGTV Experience, Be foot
Recensies
Ik voetbal liever buiten in de regen in een park dan bij BeFoot! Heel onhygiënisch!! De velden waren nat. Het stonk naar de rioleringen. Geen ventilatie. Heel ongezond om daar te voetballen. De douches zijn klein en waren verstopt. Helemaal niet proper, de tegels van de kleedkamers zijn beschimmeld!
Toffe indoor hal met 2 terreinen. Spijtig voor de supporters, geen deftige kantine. En veel lawaai...
Heel vriendelijke onthaal
Catastrofale dienst!! We hebben 1 baan 1 week van tevoren gereserveerd zodat toen we ter plaatse aankwamen ons verteld werd dat de plaatsen vol waren toen ik een bewijs van reservering bij me had. Ze wilden niets weten, wetende dat we stamgasten zijn. Ik raad de plek helemaal niet aan!
Geen organisatie, ze plannen meerdere teams tegelijkertijd en we bevinden ons ter plaatse zonder de mogelijkheid om te spelen! Ze nemen geen verantwoordelijkheid en zijn borderline onbeschoft. Vrouw met een onvriendelijke ontvangst en netheid laat te wensen over
We hadden geen probleem om een ​​wedstrijd van 1 uur te spelen. Aan de andere kant is er een probleem met de prijs, die met € 70 extreem duur is voor een heel klein perceel. Groot gebrek aan schoonmaak we vallen op de grond we zien al het stof wegvliegen. Bovendien antwoordt de vrouw die de zeer onsympathieke ontvangst houdt, je niet wat je haar vertelt! We waren amper klaar met de wedstrijd en werden uit het complex gestuurd.. erg teleurgesteld.
Ik vond het erg leuk omdat we goed werden ontvangen door het personeel Maar ik denk dat hij ons nog 10 minuten had kunnen laten spelen omdat we laat begonnen
Vreselijke 0 organisatie we komen 3 keer voor niets omdat ze ja zeggen tegen alle teams vertellen ons dat we het volgende uur kunnen spelen en uiteindelijk annuleren ga naar de fitfive arena het is schoon het is beter en het stinkt niet! Bovendien zijn de toiletten vies en hebben ze niet eens controle over het covid-safe-ticket van onaanvaardbare spelers!
Hoge prijs voor de grond. Een parkeerplaats vinden is niet eenvoudig als iedereen met de auto komt.
Ga niet naar deze kamer. GEEN ORGANISATIE. We hadden bedenkingen en de spelers op het veld wilden niet weg. Laten we zeggen een misverstand, maar het waren er meer dan 20 met spelers die zich op het veld nestelden in spijkerbroeken, stadsschoenen die deden alsof ze 2 uur gereserveerd hadden toevallig Een echt gebrek aan respect en geen enkel personeelslid heeft de verantwoordelijkheid durven nemen! TOTALE TELEURSTELLING!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid