facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beets-Patteet

Beets-Patteet

Info

Beets-Patteet is de slaapspecialist bij uitstek en heeft de betere merken in huis. Als u wil genieten van een stevige nachtrust dan bent u bij ons op de juiste plaats voor een correct slaapadvies en een compleet assortiment aan slaapsystemen.

Geschiedenis

Beddenspeciaalzaak. Verdeler van de voornaamste topmerken van alle bedden en toebehoren.

Adres: Spoorwegstraat 2, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016-563284
Stad: Aarschot
Route: Spoorwegstraat 2
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Vi Spring toonzaalmodellen, Boxspring, Beets patteet BTW nummer, Beets Patteet Sky is the Limit, Waterbed Aarschot, beets-patteet openingsuren, Beets-Patteet vermogen
Recensies
Het beste bed ever gekocht! Mijn rugklachten zijn weg! Topkwaliteit en topservice Kortom een aanrader voor diegene die slapen het belangrijkste vinden. Wij zijn fan
Ik ben super tevreden met mijn nieuw bed. Geen rugpijn, slaap als roos. Super advies van een super team met een GEWELDIGE service.
Hebben 2 matrassen gekocht, maar vrouw heeft nog steeds problemen met de rug. Maxim probeerde wel voor een oplossing te gaan, maar toen verkoper mij opbelde. Was het precies aan ons, dat wijzelf verkeerde keuze gemaakt hebben. En of er wel oplossingen waren voor haar rug, dat dit wel eens medische problemen zijn . En er geen oplossingen kunnen zijn. Heb ik hem ook heel duidelijk gemaakt, indien hij in de winkel zou geweest zijn en die uitspraken deed. Dat ik totaal niets zou gekocht hebben, duur of goedkoop. Laatste keer iets gekocht daar, had duidelijk iets anders verwacht. Na een aankoop van 4 matrassen en 2 lattenbodems. Spreken hier toch over een totaalbedrag van 9 a 10000 €.
Sinds we een nieuw Vikingbed bij Beets-Patteet kochten, slapen we op een wolk. In plaats van op het bed te liggen, liggen we nu in het bed. Het bed biedt een optimale steun. Er wordt niet enkel aan de slaapergonomie aandacht besteed maar ook aan het design van het bed de afwerking en kleuren. Voor de kussens, wat toch een deel van het slaapcomfort bepaalt, kregen we uitstekend advies van Jori. Eén van onze testkussens lag niet optimaal. Geen nood, een kort bezoek aan de stijlvolle showroom en het kussen werd gewisseld. Wat een service! Deze klantgerichtheid trekt zich ook door in het deskundig advies over de donsdekens en het bedtextiel. Jori stond ons bij met raad en daad en begreep zeer goed wat we wilden. Het resultaat is schitterend. Bovendien word je als klant bij Beets-Patteet hartelijk onthaald. Hier is klant nog koning.
Zeer slechte naservice, Ik ga na 8 jaar naar de winkel om te melden dat er een defect is aan mijn elektrisch bediend bed. Ze Steven konden me niet verder helpen want dat merk verdeelden ze niet meer. Zelfs het opzoeken van de gegevens van een verdeler was er te veel aan, dat moest ik zelf maar googelen.
Zeer snel en accuraat een oplossing geboden bij een probleem met een waterbed. Top service, klantvriendelijk en zeer snelle interventie.
Wat een service!! Wij hebben net een bed gekocht en door onze fout een verkeerde afmeting. Zonder problemen hebben ze de best mogelijke oplossing geboden waar we alleen maar van hadden kunnen dromen. Dikke pluim voor deze topzaak! van Loon-Janssens uit Betekom
Super service!! Super kwaliteit! Na 15 jaar hadden we voor de eerste keer een lek in ons waterbed. Er werd onmiddellijk een technieker langs gestuurd om het lek te herstellen. Top service! Ook bij de aankoop van ons nieuwe waterbed werden we fantastisch bijgestaan om het juiste bed te kiezen. Ook voor de hoofdkussens werden we enorm goed geholpen. We hebben zelfs enkele kussen mogen uitproberen voor enkele dagen. Daardoor hebben we nu het perfecte hoofdkussen en het perfecte bed uitgekozen. Merci voor de fantastische service en vriendelijkheid!
Onze laatste 2 matrassen hier gekocht en zeer tevreden van beide aankopen en geleverde service. Bij laatste matras was er na 3 jaar een putje in toplaag door een fabrieksfout maar heel snel vervangen zonder enige discussie.
Na 5 maanden niet goed te slapen op ons oud bed heb ik een waterbed gekocht bij hun en was helemaal in de war als ik wakker werd na een paar nachten , terug voor de eerste keer een nacht doorgeslapen !!!! zaaaaaalig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid