facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beestig & Zoo

Beestig & Zoo

Info

Handwerken is altijd mijn grote hobby geweest.
Via deze pagina wil ik mijn creaties delen met jullie.

Adres: Overlaar 2, Ravels
Stad: Poppel
Route: Overlaar 2


Recensies
Super lieve mensen. Vriendelijk. Het hart op de juiste plaats zowel voor dier als mens. Onze hondjes gaan steeds met veel gemak op controle. Grtjs de chihuahua familie
Zeer goed geholpen tijdens de wachtdienst ivm een grasaar diep in het oor van mijn hond. Vriendelijke en deskundige dame. Mijn hond is weer helemaal in orde, dank je wel!
Heel vriendelijke dierenarts waar je als baasje terecht kan met je vragen, je twijfels. Heel vriendelijk en rustig ook naar de honden toe zodat ze op hun gemak zijn, waardoor ze zelfs een pijnlijke behandeling goed laten doen. Er wordt alles aan gedaan om het de honden zo comfortabel mogelijk te maken, ook bij het herstel na een ingreep. Echt top, heel blij dat we voor Beestig gekozen hebben.
Laura en Lies zijn 2 toppers die hun job met hart en ziel doen. Wij kunnen steeds op hun rekenen.
Heel vriendelijk ontvangen en geholpen, het was al vrij laat maar mochten toch nog met de kat langskomen. Dank u.
Zeer goede praktijk. Mensen met een hart op de juiste plaats. Zeer aangeraden
Kwam voor een niet zo leuke zaak maar bedankt voor de tijd en medeleven
Heel lieve dierenarts. Neemt echt de tijd voor de dieren. Ook degene die wat angstiger zijn. En zit echt met de dieren in.
Snelle hulpverlening voor onze kat, na gevecht met andere kat. Vriendelijke en professionele mensen. Zeker aan te raden.
Is zeer goed in haar werk en lief voor de beestjes .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid