facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beerzelberg | Minigolf Pool Snooker Café

Beerzelberg | Minigolf Pool Snooker Café
Adres: Hallaardreef 15, 2580 Putte, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Putte
Route: Hallaardreef
Huisnummer: 15
Postcode: 2580


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 14:00–00:00
woensdag: 14:00–00:00
donderdag: 14:00–00:00
vrijdag: 14:00–00:00
zaterdag: 14:00–00:00
zondag: 13:30–19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Welkom Beerzel Café De Welkom Beerzel 496 meter Terras is vergroot volgens de Covid-19 regels. Ruime keuze aan dranken. Vriendelijke ...
In't Hofke In't Hofke 3 km Fantastische bediening, heel gezellig en lekker eten!
Output Summerbar Output Summerbar 4 km Heel gezellige bar , ideale Ballans muziek en een heel vlakke dansvloer
Recensies
Rustig gelegen aan de rand van het wandelbos beerzelberg. Er is voldoende parking en is rolstoeltoegankelijk al moet je wel steil bergop of bergaf.nTerras, minigolf, trampoline voor kids, snooker, biljart, topbiljart en biljart met speciaal licht.nSfeer is goed maar die maak je uiteindelijk zelf.nBediening is goed.nToilet is boven en moet je veel trappen doen, denk niet dat er een toilet is voor mensen in een rolstoel maar ben niet zeker.
Leuk plaats zo jammer dat minigolf en biljarttafels gaan verdwijnen
Leuke locatie om met vrienden een spelletje pool en/of snooker te spelen, vriendelijke uitbaters en niet te duur. Reserveren is wel gewenst.
Het was gezellig. Vriendelijke service. En de minigolf is in goede staat. Een welverdiende 4 Sterren.
Reuzedag gehad op Beerzelberg. Als grote minigolfliefhebbers hebben we bijna elk minigolfterrein in België bezocht en deze komt toch wel in onze top 3.nMooi verzorgde en aangelegde banen, ook superleuk voor de kids. Ook de trampoline en de speeltoren vielen bij hen in de smaak :-nNa het minigolven genoten van een drankje op het mooie terras. Vriendelijke bediening.nDag afgesloten met een partijtje pool. Jammer genoeg verloren maar zowiezo een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid