facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BeerLovers' Shop - LLN

BeerLovers' Shop - LLN

Info

Unique magasin louvaniste dédié aux bières belges artisanales, whiskies, rhums, et alcools fins.

Geschiedenis

Que vous désiriez découvrir de bonnes choses ou faire plaisir à un proche/collègue, vous trouverez votre bonheur chez nous. Le magasin, essentiellement axé sur les bières issues du terroir belge, fait également la part belles aux bons alcools venant des quatres coins du monde. Que vous repartiez ou non avec une bouteille, vous aurez toujours droit à un conseil adéquat et enthousiaste, parce que nous aimons beaucoup ce que nous avons en magasin ;)



"Caviste en bières spéciales bières, bières étrangères et en spiritueux depuis 2010, nous prenons le temps de conseiller chaque client en fonction de ses affinités gustatives.Nous organisons régulièrement des dégustations de Whisky, Rhum, Gin et bières spéciales en soirée au magasin, mais aussi à domicile et en entreprise."
Adres: Rue des Wallons, Galerie St-Hubert, 1348 Louvain-la-Neuve
Telefoonnummer: 0497533673
Stad: Louvain-la-Neuve
Route: Rue des Wallons, Galerie St-Hubert
Postcode: 1348


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:30
Dinsdag: 11:00 - 18:30
Woensdag: 11:00 - 18:30
Donderdag: 11:00 - 18:30
Vrijdag: 11:00 - 18:30
Zaterdag: 11:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Beerlovers Luik
Recensies
Zeer leuke bierwinkel in het stadscentrum. Grote selectie van Belgische en Franse bieren.
Winkel met veel keuze daar geen klachten over. Aan de andere kant is de verkoper niet echt een handelaar, hij zegt nauwelijks hallo/tot ziens maar komt vooral helemaal niet naar de klant om te vragen of hij hulp of advies nodig heeft... ineens wil je niet meer om daar te kopen, draaide ik me liever om en ging ergens anders heen. Misschien zou hij vriendelijk zijn geweest als we om hulp hadden gevraagd, dat zeg ik niet, alleen dat eerlijk gezegd niemand dat wilde, vooral omdat we de enige aanwezige klanten waren, dus het was geen kwestie van te bezet. Of anders. Jammer van deze eerste indruk.
Een kleine rumproeverij, een zeer vriendelijke verkoper die ons veel leert, een zeer gezellige sfeer... Wat wil je nog meer? Het is een winkel die ons weet te adviseren over de producten door de verschillen tussen elk van hen uit te leggen en met een positieve en eerlijke handelsgeest. Ik raad alle fans aan!
Grote en gevarieerde selectie van bieren en sterke dranken. Het personeel is deskundig en gepassioneerd. Dalende prijs volgens het aantal gekochte flessen. Studentenprijs op vertoon van zijn kaart. Mogelijkheid om te bestellen.
Online bestelling op 6 juni, geen nieuws sindsdien, ondanks mijn herinneringen e-mail, Facebook... onbeantwoord gebleven. Misschien is er in de winkel geen probleem, maar op de online site is er natuurlijk niemand. Update: je moet de Chênée-winkel bellen die de site beheert wat nergens staat aangegeven. Houd er rekening mee dat telefoonnummers worden afgekapt en adressen door elkaar worden gehaald op de site. E-mails of Facebook-berichten worden genegeerd. Zodra de juiste persoon aan de lijn is, loopt alles perfect. Het is absoluut noodzakelijk om de site te corrigeren, anders is het onbegrijpelijk.
Grote selectie van bieren en sterke dranken. Lokale en niet-lokale producten. Prima keuze en altijd goed advies. Ik raad aan. Altijd leuk om even langs te komen voor een cadeau-idee.
Uitstekend smakende rum! Vriendelijke verkoper, die zijn onderwerp kent, en ons zijn producten weet te laten ontdekken. Aanbevolen voor alle soorten alcohol!
Als je op zoek bent naar een goed biertje of goed advies, kies dan voor BeerLover's. De verkoper geeft goed advies en is erg aardig. Toch is de prijs van "gewone" bieren iets te hoog naar mijn smaak.
Verkoper zeer goed advies. Een mand met zeer goed gemaakte bieren, het geschenk om te regenen. Met dank aan het team.
Geweldige winkel! Aan te bevelen omdat de verkoper ons goed adviseert, hij kent zijn winkel goed. De prijzen zijn prima en er zijn veel acties onder andere voor studenten. Er is echt een enorme selectie bieren van verschillende smaken en oorsprongen. Perfect voor bierliefhebbers of om cadeau te doen ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid