facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beenmode-Verduyckt

Beenmode-Verduyckt

Info

Beenmode-Verduyckt is een gevestigde waarde op gebied van beenmode. Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwste modetrends betreffende panty's en kousen.

Geschiedenis

Sinds 1982 zijn wij actief op het gebied van beenmode. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan van panty's, kousen en sokken voor iedereen, zowel dames, heren als kinderen.
In ons assortiment zitten ook een aantal specialiteiten zoals fantasiepanty's, steunpanty's en speciaal voor mensen met een slechte bloedsdoorstroming, sokken die niet knellen aan de benen.
De zaak is bestaat al 2 generaties en de 3de generatie zit eraan te komen.
Wij zijn aanwezig op 6 wekelijkse markten in de buurt.
Maandag voormiddag Tessenderlo
Woensdag namiddag Herk-de-Stad
Donderdag voormiddag Begijnendijk
Vrijdag voormiddag Leuven
Zaterdag namiddag Scherpenheuvel
Zondag voormiddag Heverlee

Adres: Begijnendijk
Stad: Begijnendijk


Recensies
Topkwaliteit, zeer veel keuze en zeer goede service. Mensen die hun handel en beroep door en door kennen. Was er zeer fijn kopen op de wekelijkse markt te Leuven. Ook een zeer proper kraam. Een kraam dat opvalt tussen de grijze muizen !
Wat een ongelooflijke snelle levering van mijn bestelling met daarbij nog een verassing in de doos.... Zeer goede kwaliteit van mijn warme legging in de winter periode. Ook best sexy die leder look. Zeer fijn te combineren met de nieuwe modetrend van de losse gebreide truien.... Ik volg dit zeker op in hun nieuwsbrieven. Top Team!!!!
Heel tevreden van al onze aankopen! Topkwaliteit en geweldige service waardoor je je altijd welkom voelt. Grote fan van de leuke prints en de beste sneakerkousjes ever!
Zeer vlotte en snelle service. Wendy en Thierry zijn mensen die het verkopen in hun bloed hebben, goeie correcte uitleg bij de #kousen/sokken. Ons zie je zeker terug!
Super snelle levering en duidelijke communicatie. Precies wat we gevraagd hadden. Sokken zijn zeer aangenaam om dragen en goeie kwaliteit. Wij zijn fan!
Wendy en Thierry zijn echte topverkopers met vakkennis. Dat is duidelijk te zien aan de kwalitatieve materiaalkeuze van hun producten. Hun gedienstigheid en vriendelijkheid maken het plaatje compleet!
Super service, snel en correct! Thierry en Wendy ken hun vak als geen ander. Fantastische mensen die fantastische producten verkopen. Ik ben fan! ;-
Echt leuke producten - persoonlijk fan van de sjaaltjes die elk seizoen veranderen - super leuk! Steeds professioneel advies en snelle service ! Zeker een aanrader
Top service ! Snelle levering. Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
S middags besteld, in de late namiddag alles kunnen oppikken. Zeer goeie service door toffe mensen. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid