facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beenhouwerij Traiteur Lowet

Beenhouwerij Traiteur Lowet

Info

Beenhouwerij - Traiteur Lowet staat garant voor fijne vleeswaren en huisgemaakte salades.Wij werken uitsluitend met eigen gekweekt rundvlees.

Geschiedenis

Beenhouwerij - Traiteur Lowet verzorgt de totaalverwerking en bereiding van fijne vleeswaren en huisgemaakte salades. Dagelijks zorgen wij bovendien voor ovenverse broodjes met een overheerlijke smaak en kunt u genieten van verse soep en kant-en-klare maaltijden. Wij werken uitsluitend met eigen gekweekt rundvlees en zelf uitgezochte varkens van de boerderij, wat een traceerbaarheid en kwaliteit op het bord geeft!

Wij staan dagelijks klaar voor zowel de particulier maar bedienen ook frituren, restaurants en grootkeukens. Hiernaast doen wij ook feesten, zo beschikken wij over de mogelijkheid en capaciteit om uw feest te verzorgen, hetzij met een buffet hetzij met een overheerlijke barbecue.

Beenhouwerij Lowet werd in 1983 opgericht door Jos Lowet en bestaat nu al twee generaties lang. Hij specialiseerde zich in de versnijding en verwerking van rund- en varkensvlees. In 1990 werd het assortiment vergroot en kwam er eigen bereide charcuterie bij. Sinds 2000 kwam zoon Karel Lowet de familiezaak versterken en openden wij de eerste winkel. Beenhouwerij Lowet is dus niet zomaar een beenhouwerij maar "DE BEENHOUWERIJ".



"Beenhouwerij Lowet - default description"
Adres: Zutendaagweg 29, 3740 Munsterbilzen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089411737
Stad: Munsterbilzen
Route: Zutendaagweg 29
Postcode: 3740


Recensies
Top vlees/slagerij! Geen andere woorden voor! Steeds met de glimlach en goed advies hoe je het best je vlees gereed maakt. Thx
Wat een kwaliteit van vlees. Altijd top. Als wij grillen gaan we naar Karel en Jos. De kwaliteit maakt of kraakt je avond. Steeds opnieuw aangenaam verrast. Een goede bbq zet, ga voor het vlees van Lowet!!
Zalige lokale slagerij/traiteur, je kan er terecht voor lekker zelf gekweekt vlees en dat proef je. Neem zeker eens de tijd om de eigenaars te leren kennen. Top!
Topzaak! Dit is een zaak waar de korte keten niet korter kan zijn. Kweekt zijn eigen runderen en 95% van wat in de vitrine staat is van eigen makelij. Wat deze op eerste zich oudbollige slachterij bied is hipper en ecologischer dan wat de meeste ecologisch verantwoordde , dure pseudo biologische warenhuizen u kunnen aanbieden. Veel respect voor een kleine zelfstandige , die met gezond verstand en hard werken , op zijn eigen manier de impact op het milieu binnen de perken houd. Deze korte keten heeft veel meer impact dan veel loze woorden van globale verandering. Respect, en vooral heel lekker! Want dat is ook belangrijk.
1ste keer geweest , zeer vriendelijke goedlachse eigenaar. Lekker vers , eigen bereid eten van goede kwaliteit. Propere en nette zaak , met veel liefde en een hart voor de zaak dat zie je .
Veel keuze en alles zelf gemaakt, niet alleen beenhouwerij, maar heeft ook veel extra's. Altijd lekker! :
Super beenhouwerij ziet er allemaal even smakelijk uit. Gewoon top
De beste beenhouwer in de buurt. Vlees van eigen boerderij. Zelf gekweekt, dat smaakt...
Eerlijke producten en een super vriendelijke bediening,
lekker vlees en altijd vers .Zelfgemaakte producten zijn heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid