facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beeldhouwer Erik Legrand

Beeldhouwer Erik Legrand

Info

In zijn atelier met oven creëert Erik beelden in terracotta en keramiek. Je ziet echter ook zijn veelzijdigheid met sculpturen in diverse metalen, zink en koper.
Je bent altijd welkom op afspraak. Geef even een seintje en we spreken af!

Geschiedenis

In het atelier met oven creëert Erik beelden in terracotta en keramiek. Je ziet echter ook zijn veelzijdigheid met sculpturen in ijzer, zink en koper.

Elk beeld met menselijke of dierlijke uitstraling, maar steeds symbool voor emotie, al dan niet dubbelzinnig, parodiërend, verwijzend, …

Het atelier bevindt zich op de site vande voormalige steenbakkerij en oude kleiafgraving waarvan de uitgesleten sporen nog zichtbaar zijn in het landschap en in de beeldentuin.



"Van klei tot wederom klei… Het atelier van Erik Legrand bevindt zich op de site van de voormalige steenbakkerij en de oude kleiafgraving waarvan de afgesleten sporen nog zichtbaar zijn in het landschap en in de beeldentuin. In het atelier met oven creëert Erik beelden in terracotta en keramiek. Je ziet echter ook zijn veelzijdigheid met tuinsculpturen in diverse metalen. Zoals altijd, voelt elke bezoeker zich direct thuis in de beeldentuin en het atelier van Erik en Esther Legrand… Groene omgeving met waterpartijen, overdekte galerij en knus atelier. Wees van harte welkom en dompel u onder in de wonderlijke wereld van Erik en Esther Legrand!"
Adres: Bakkersdreef 27, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: +32 495 21 63 04
Stad: Kalmthout
Route: Bakkersdreef 27
Postcode: 2920


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid