facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bedeer Golf Club Cleaner

Bedeer Golf Club Cleaner

Info

Keep your clubs clean and improve your game!

Bedeer, Leader in special cleaning

Geschiedenis

Product/dienst

Adres: Kapelsesteenweg 541, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 3236052326
Stad: Ekeren
Route: Kapelsesteenweg 541
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pvd concept Pvd concept 270 meter Onbeschofte eigenaar. Reageert weliswaar snel op e-mails, maar je moet dan wel accept...
WIISH WIISH 918 meter Wiish lifts you up
D.V cleaner D.V cleaner 2 km Dat roze product voor meubels is goe. Ruikt ner bloemen.
Recensies
Veel te duur voor het geleverde werk. Twee jassen en een tafelkleedje 91 Euro.
Dure droogkuis, goede kwaliteit. Ik kom niet meer terug door de prijs, 3x zo duur als ergens anders. Ongeveer 48 euro voor een kleedje, een andere droogkuis rekent hier gemiddeld 15-20 euro voor. Goede reiniging maar dat heb ik bij de concurrenten ook altijd gehad voor een veel klantvriendelijker tarief.
Voor het reinigen dan ! Ik had 5 shorts 4 Lange broeken en 2 hemdsbloezen 188 Euro. Hier weet men niet waarover men praat. Zeker niet voor de normale werkende mens. Mijn shorts waren nog goedkoper toen ik ze in een goed soldeprijsje kon kopen. Het reinigen koste meer achteraf uitgerekend. Ben er nog niet goed van !!!!!
Naar mijn mening, is er slechts 1 adres voor het reinigen van decoratiestoffen.... droogkuis Bedeer! Al van bij het eerste contact, valt het op, dat deze mensen weten, waar ze over spreken... Er werd geduldig antwoord gegeven op alle vragen, en zonder enige dwang geeft men aan, dat het ook mogelijk is, om de overgordijnen/stores/zetelovertrekken/.... te laten afhalen en terugplaatsen. De prijs wordt per m² berekend, en ook maakt men duidelijk, dat dit zonder eventuele herstellingen is, maar dat deze altijd gedaan worden, zodat de desbetreffende stukken terug in orde zijn... Misschien niet de goedkoopste, maar KWALITEIT staat voorop!!
Maak duidelijke afspraken met dit bedrijf. Overgordijnen waren redelijk gereinigd. Maar er werden kosten gefactureerd voor het herstellen van zomen en zijkant wat zeker niet nodig was en ook niet is gebeurd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid