facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bed and Breakfast and Bert

Bed and Breakfast and Bert

Info

A nice and cosy place to stay in Leuven when you visit for shopping, walking, enjoying the beautiful city or visiting a friend.

Adres: Holsbeeksesteenweg 117, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: +32 475 59 09 23
Stad: Kessel-Lo
Route: Holsbeeksesteenweg 117
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: B&B Kessel-Lo, B&B Leuven
Recensies
Wij hebben 10 dagen mogen genieten van de gastvrijheid van Leen! We stonden op de bouwbeurs en wilden de verplaatsing naar huid niet maken. Elke morgen zijn wij verwend met lekker vers fruit en verschillende soorten brood en beleg! Leuke, propere kamer! Bedankt Leen voor het aangename verblijf Kamers: 5/5
Heel fijne plek, Leen is super vriendelijk en behulpzaam. Goede voorzieningen, lekkere bedden, erg schoon en opgeruimd. Bezoek moet rekening houden met een steile trap en een badkamer aan de andere kant van het huis. Als je slecht ter been bent misschien niet ideaal. Maar anders geen reden om niet te komen !
Beste B&B in en rond Leuven. Grote kamer met alles wat je nodig hebt: bank, grote tafel, stoel, groot bed, veel stekkers. En helemaal gratis gebruik maken van alle faciliteiten in huis. Geweldige gastheer, geweldige ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid