facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Becker Cycles sprl

Becker Cycles sprl

Info

Vélos Trek, Diamond, Viper, Orbéa, Ghost.
Spécialiste en vélos électriques.

De l'enfant au pro, de l'accessoire au vélo, nous avons toujours la meilleur solution.
Plus de 40 ans D'expérience.

Geschiedenis

C'est en 1962 a l'âge de 4 ans que les premiers émois
envers le vélo est né.
En 1972 je commence un apprentissage dans ma passion qui est le vélo.
Mécanicien dans plusieurs équipes cyclistes route, vtt, vélo trial et préparateur
de 4 vélos champions du monde.



"Les cycles Becker sont installés dans le centre de Dolhain-Limbourg depuis les années 80. La passion du vélo et du travail bien fait anime depuis toujours Christian Becker.VTT, vélos de route, vélos de ville, vélos pour enfants, trottinettes et BMX : chacun y trouve son compte. Une très grande gamme d’accessoires casques, lunettes, sacoches, vêtements, ... ainsi que des pièces détachées pour des vélos de toutes marques sont disponibles au magasin.En 2020, l’arrivée dans la société de Loïs et Lucas Becker a permis de donner un nouveau coup de boost à l’entreprise familiale. Désormais, des vélos de dernière génération sont disponibles de stock, ainsi qu’un large choix de vélos électriques."
Adres: Avenue Reine Astrid 8, 4830 Limburg (Belgische stad)
Telefoonnummer: 087763788
Stad: Limbourg
Route: Avenue Reine Astrid 8
Postcode: 4830



op zoek naar gerelateerd: Cycles Henket, Bicyclic
Recensies
Vader met zijn 2 zonen. Zalig toch! Super vriendelijk en professioneel. Ze hebben ons meteen uit de nood geholpen. Nogmaals bedankt daarvoor!
Vorige week fietste ik op mijn Trek Mtb van Nederland naar de Ardennen en mijn derailleur begaf het en werd in het wiel genomen! Na wat bukken fietste ik verder maar kon niet alle versnellingen gebruiken. We passeerden Becker cycles in Limburg en vroegen of ze konden helpen. Ze stopten meteen met waar ze mee bezig waren en repareerden de fiets zodat we verder konden en we bereikten dé Ardennen. Wat een service en flexibiliteit!! Hartelijk dank en laat Trek draaien
Uitstekende en snelle service. Ik fietste in de buurt en mijn ketting brak. Ik vreesde dat ik terug naar huis had moeten gaan, maar ze waren in staat om de ketting binnen enkele minuten te repareren, dus ik kon weer op pad. Sterk aanbevolen!
Familie, we voelen de passie voor fietsen en mechanica. Snelle en serieuze service vol empathie, we aarzelen niet om u oplossingen aan te bieden om u zo snel mogelijk te helpen.
We kochten onze twee elektrische fietsen daar, zeer goede ontvangst zowel van de vader als zijn zoon, ze kennen de "zaak" en adviseren je perfect! Eerlijke mensen die je niet tot verbruik "duwen", doen hun best voor goede reparaties en onderhoud! Wij adviseren !
Professioneel in alle opzichten, zowel baas als de kinderen zeer bekwaam is de toekomst verzekerd. Reparatie aangevraagd en zoals altijd perfect uitgevoerd Bedankt aan het hele team
Zeer proactieve ontvangst aan de telefoon om informatie te geven door de tijd te nemen om naar de klant te luisteren waardoor we naar de winkel wilden. Hetzelfde warme welkom en zeer proactief in het vinden van oplossingen voor de klant. Een familiaal team waar ervaring en jeugd zich mengen: een adres om aan te bevelen.
Onberispelijke service, zette mijn Vttae neer voor onderhoud en ondanks de kritieke situatie met shimano-onderdelen op de markt, deden Christian en zijn team er alles aan om aan mijn verzoek te voldoen en de Vttae op tijd aan mij terug te sturen. Hartelijk bedankt.
Zeer goed advies met een ruim aanbod elektrische fietsen. Jonge professionele verkoper en attent op onze behoeften. De opvolging is verzekerd.
Zeer professioneel! Met advies en onderzoek in perfecte harmonie met uw behoeften. Je zoekt een fiets, het is de deur van deze winkel die je moet duwen. Bedankt Christiaan & familie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid