facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beautyshop & Pruikenshop bij kapsalon gibelle

Info

Kapsalon Gibelle nu ook beautysalon(handtassen. , juwelen,geschenken,kousen,scentscips....) en pruikenshop. Iedereen welkom . Vrije ingang .

Geschiedenis

Ik heb sinds 1995 mijn kapsalon dat ik in 2015 uitgebreid heb met een beautyshop en pruikenshop. De beautyshop is een winkeltje waar je van alles kan vinden zoals handtassen, juwelen, kousen, scentchips, disneyartikelen, badartikelen, uurwerken, haarprodukten, wenskaarten, parfum enz .... Kom gerust een kijkje nemen want iedereen is welkom . Ps zeker geen verplichting om klant in kapsalon te zijn !! De pruikenshop heb ik geopend om mensen te kunnen helpen die met hun haar problemen hebben door ziekte of alopesia of zo . Ik wil deze mensen ook wat gelukkiger kunnen maken door hun daar zo goed mogelijk in te begeleiden . Indien er iemand inlichtingen nodig heeft bel me gerust : 055/498.468. Ik sta tot je dienst ;-)

Adres: Steenweg 109, 9630 Hundelgem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 055498468
Stad: Hundelgem
Route: Steenweg 109
Postcode: 9630


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid