facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beautyinstituut Céline

Beautyinstituut Céline

Info

Definitieve ontharing - Medische gelaatsverzorging - Huidverbetering - Medische pedicure - Shellish - Wax - Manicure



"Wij stellen jouw persoonlijk traject op voor een zichtbare huidverbetering. Samenwerking tussen een medische arts en huidspecialiste die jou verderhelpen met medische huidverbetering, esthetische ingrepen, laserbehandelingen etc"
Adres: Leernsesteenweg 234, 9800 Sint-Martens-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477470628
Stad: Sint-Martens-Leerne
Route: Leernsesteenweg 234
Postcode: 9800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Care Beauty Center Antwerpen, Care Wetteren, Pedicure Sint-Martens-Latem, Care Beauty Center Beveren, Gelnagels Sint-Martens-Latem, Definitieve ontharing Sint Martens Latem, Care Beauty Center Zele, Gelaatsverzorging op maat
Recensies
Ik ben al even klant bij Mediskin Clinic @ Latem. Zowel Céline als Manon staan steeds klaar om elke vraag zonder moeite te beantwoorden. De huidverbeteringskuren zijn top! De endoshaper was een verademing. Ik kende de endoshaper niet, maar het hielp mij enorm om zware benen te bestrijden door mijn staand beroep. Top team zijn jullie!
Ik ging langs bij Céline voor een kuur met de endoshaper en onder de indruk van het resultaat. Ik werd trouwens heel vriendelijk onthaald en kreeg voldoende info. Ik heb al een volgende kuur geboekt en ook nog een andere behandeling vastgelegd.
Ik ging bij Celine voor het weglaseren van mijn pigmentvlekken. Na 3 sessies waren ze helemaal verdwenen. Ik werd heel vriendelijk onthaald en heb duidelijke informatie gekregen i.v.m. nazorg en hoe mijn huid te beschermen.
Al verschillende behandelingen laten doen en altijd met prachtig resultaat! Mega professioneel en super vriendelijk. Een echte aanrader!
Heb een super ervaring bij Celine van Mediskin Clinic. Mijn pigmentvlekken melasma zijn reeds goed verminderd goed onder controle
Céline is zeer behulpzaam, luistert naar jouw noden en wensen en stelt zo een persoonlijk behandelingsplan op voor jou. Ik zag meteen zichtbare veranderingen na het gebruiken van de producten. De behandelingen zijn super relaxerend en zeer effectief. Ik wandel telkens zeer ontspannen en met een stralende huid naar buiten! Ik zou niemand anders meer toevertrouwen met mijn huid en de verbetering ervan!
Efficiënte behandeling, heel tevreden. Al na de eerste sessie al heel wat minder haren. Heel vriendelijke zachtaardige dames die met een leuke babbel de pijn helpen verzachten Het instituut is ook mooi onderhouden en een ontspannende achtergrondmuziek.
Mediskin care clinic is gekend voor haar kwaliteits behandelingen ,echt een aanrader. Celine is zeer begaan met haar klanten en legt ze graag in de watten .
Na 15 beurten laser ontharing amper resultaat. Er is geen opvolging van het resultaat wat jammer is. Na dit te melden is reactie dat er genoeg tevreden klanten zijn …
Geen resultaat zoals beloofd met de laser. Ze filmen klanten in bh zonder toestemming en zetten dit op Instagram, echt niet ok…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid