facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty Experience

Info

Petra Sleeuwaert is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en dé place to be voor gelaatsverzorgingen, wimperextensions, make-up en nagels.



"Wellnesscenter met privé sauna, floating tank FloatSpa en instituut voor huidverbetering. Wij werken met de producten van Germaine de Capuccini. Verder kan je bij ons terecht voor laserontharing, massages, hotstone massage, pedicure, manicure, gelisch, epilaties."
Adres: Kouterstraat 55, 9070 Destelbergen
Telefoonnummer: 0477242981
Stad: Destelbergen
Route: Kouterstraat 55
Postcode: 9070


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kouterstraat 55 9070 Destelbergen, Wellness Lochristi, Wellness Heusden Destelbergen, Wellness Oostakker, Sauna Gent, Senshi Destelbergen, Wellness Oost-Vlaanderen, Wellness Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Jessica Kapsalon Jessica 522 meter Blij met mijn kleur en kapsel
Esthetiek Florence Esthetiek Florence 3 km Anti-aging & huidverbetering Gelaatsverzorging - Epilatie - Afslanking VOOR HEM & HAA...
FloatSpa Pure Destelbergen FloatSpa Pure Destelbergen 3 km Zeer aangename ontvangst, heel lekker ontbijt. Daarna nog een deugddoende massage en ...
LUX LUX 3 km ​ Bij LUX kiest u voor hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en verzorgingsproducten....
Asanti Asanti 4 km Het was al even geleden dat ik hier geweest ben. En dat was dan nog een vlug bezoek z...
Beautysalon Fiore Beautysalon Fiore 5 km Heel tevreden van Lotte haar behandelingen.
Babor Vanessa Babor Vanessa 6 km Reeds jaren vaste klant. Steeds vriendelijk onthaal en ontspannen behandelingen. Goed...
Recensies
Leuke ervaring! Heel mooi ingericht welnessruimte. We kwamen meteen tot rust. Optimaal ingericht en gedacht aan zowel hem als haar!
Zeer aangenaam, vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. De timers op de toestellen om energie te besparen zijn goed gevonden in de huidige energiecrisis en helemaal niet ongemakkelijk. De spaghetti was erg lekker en we hebben gewoonweg genoten van deze ervaring, dank!
Moderne wellness. Vriendelijke ontvangst. De extraatjes, zoals het tapasbord, zijn met zorg en kwaliteit gemaakt. De FloatSpa is heerlijk, proper, perfect om de wereld even te vergeten.
In kader van een maiden bezoek aan de floating tank. Zeer vlotte reservatie. Flexibele regeling om bezoek met 1u te vervroegen. Zaak gehuisvest op gelijkvloers in grote woonst. Vriendelijke ontvangst met prima uitleg. Alle voorzieningen zijn: modern, intact, verzorgd en kraaknet. De floating tank is ondergebracht in een mooie eigentijdse ruimte. De tank is verrassend groot, impressionant, kraaknet, komt kwaliteitsvol en lijkt als nieuw. Eerst omkleden in een dedicated aparte ruimte met alle denkbare voorzieningen. Vervolgens een douche nemen in alweer een mooie nette ruimte. Het floaten zelf gaat naturel met of zonder nekdrijver het water is op perfecte temperatuur, de verlichting is feeëriek en de sessie is zo voorbij. Even bijkomen van de offswitch wat nachillen en dan opnieuw een douche. Zeer mooie ervaring en professionele begeleiding. Prijs volledig in verhouding met de ervaring. Een nieuw adres om terug te komen.
Een lastminute floating sessie geboekt zonder problemen. Voelde mij al een paar dagen moe en over het algemeen lage kwaliteit van nachtrust. Dit was voor mij de 2e sessie en die was nog beter dan de eerste keer, geen rugpijn meer, spieren volledig ontspannen, mentale rust, prachtige nachtrust gehad achteraf en vol hernieuwde energie!
Floating sessie in combinatie met een massage geboekt. Een van de betere massages die ik al gekregen heb; Beide een absolute aanrader. Ik kom terug!
Super gezellig. Zeker aan te raden
Super professioneel , mega proper en heel vriendelijk. Zijn centen meer dan waard en dus echt een aanrader! Probeer zeker de floating eens. Uniek en heel relaxerend. Verwennerij ten top.
Een zeer fijne ervaring, je moet zelf aan niks denken, alles staat mooi klaar en wordt duidelijk uitgelegd. Ik voelde me volledig ontspannen na de floatsessie, en zou het zeker opnieuw doen.
Steeds genieten. Ontbijt meer dan voldoende. Ontvangst ook altijd in orde
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Beauty Experience met het openbaar vervoer


Destelbergen Stelplaats 160 meter
34
35
36
Destelbergen Stelplaats 160 meter
140
Destelbergen Stelplaats 190 meter
34
35
36
Destelbergen Stelplaats 190 meter
140
Destelbergen Lossystraat 360 meter
34
35
36

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid