facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty by Ellada

Beauty by Ellada

Info

Hairstylist and make-up artist

Adres: Kouter 53A, 2811 Leest, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 32471374868
Stad: Leest
Route: Kouter 53A
Postcode: 2811


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00

Recensies
Ellada heeft mijn make-up en hairstyling verzorgd voor onze trouwdag! Ze had gelukkig nog een plekje vrij ondanks het feit dat ze al een bruid had diezelfde dag. Tijdens de proefsessie merkte ik al dat Ellada zeer getalenteerd was. Ze houdt rekening met je wensen maar geeft ook tips en advies. Ik heb gekozen voor een opsteekkapsel en een naturelle look. Het kapsel heeft het de hele dag en nacht vol gehouden ondanks stevig gedanst te hebben! De make-up is ook perfect gebleven ondanks de vele tranen die dag. Ik heb heel veel complimenten gekregen over mijn look en dat is allemaal aan Ellada te danken. Je bent bij haar absoluut in de beste handen!
Ondertussen al tweemaal een pro hairstyling workshop gevolgd bij Ellada en het zullen niet de laatste zijn. Elk onderdeel komt aanbod: de voorbereiding van een kapsel, de styling, tips om foutjes op te lossen, hoe met de klant omgaan, juiste producten,... Allemaal up to date informatie die je zo jn de praktijk kan gebruiken. Een aanrader!
Ik volgde een privé-opleiding bij Ellada. Zij werkt zeer professioneel en haar kennis over producten en de correcte toepassing ervan is indrukwekkend. Ze is op de hoogte van de laatste trends en houdt rekening met de wens van de klant. Ik heb veel bijgeleerd over hairstyling en zelfs over smartphonefotografie ;- Een aanrader!
Voor mijn trouw 2016 was ik op zoek iemand voor mijn make-up en haar. Na wat 'googlen' nam ik contact op met Ellada toen nog in Antwerpen. Ellada neemt je meteen in, ze is een warme, sociale, goedlachse jonge vrouw. Eerlijk ook, ze zal haar mening geven over onrealistische wensen, maar je vooral begeleiden naar je beste look. Het resultaat van onze eerste afspraak proefsessie was al exact wat ik in gedachte had. Ik zou niet traditioneel in het wit trouwen en wou ook vooral mezelf blijven, maar wel stralen natuurlijk. Ze hield het op mijn vraag 'naturel', maar ik zag er nog nooit zo goed uit : Ondertussen verhuisde zij naar Mechelen en trok ik ook weg uit Antwerpen, maar de 60km pendel tussen ons maken me niet uit, ze blijft mijn kapster! Ook de workshops die ze geeft zijn erg professioneel, leerrijk, gezellig én verwent ze je met zelfgemaakte hapjes en drankjes. Na haar workshop 'natural make up' vorige week, kan ik mezelf veel mooier opmaken zonder het gevoel van te veel of te opvallende make up te dragen. Gewoon super! Vijf sterren waard!
Ik ben bij Ellada geweest na een mislukte kleur bij een andere kapper. Wat een wonder! Ellada heeft zo’n mooie kleur aan mijn haar gegeven. Haar ontvangst, haar manier van werken en kwaliteit zijn top van de top. Echt een aanrader!!!
Super tevreden van het werk van Ellada! Niet alleen kan ze kleuren als de beste, ze maakt de mooiste trouwkapsels die een hele dag perfect blijven zitten. Absoluut top!
Gezellige en moderne zaak! Geweldige Ellada luistert naar de wensen van de klant en geeft professioneel advies. Me time verzekerd
Top kapster en super lief wat wil een mens nog meer
Top madam! En altijd een topservice!
Persoonlijke aanpak en geweldige ervaring! Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid