facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty and Lifestyle Academy

Beauty and Lifestyle Academy

Info

De Beauty and Lifestyle Academy biedt meer dan 50 praktijkgerichte, professionele opleidingen aan. Bij ons vind je de beste kwaliteit aan de laagste prijs!

Geschiedenis

Wil je een carrière in de Beauty of Lifestyle branche? Maak dan je keuze uit ons ruime opleidingsaanbod. Meer dan 50 praktijkgerichte opleidingen aan de beste prijs!

Adres: Lange Nieuwstraat 40, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 032943421
Stad: Antwerp
Route: Lange Nieuwstraat 40
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: beauty and lifestyle academy ervaringen, beauty and lifestyle hasselt, beauty and lifestyle academy gent adres, beauty and lifestyle academy webshop, beauty and lifestyle academy hasselt, beauty and lifestyle academy meir antwerpen, beauty and lifestyle academy reviews, beauty and lifestyle academy vacatures
Recensies
Ik heb mij gisteren ingeschreven voor een opleiding permanente ontharing. Bij het meedere malen lezen van hun informatie online: om deze te kunnen volgen heb je een basispakket aan materialen en producten nodig. We zijn gespecialiseerd in permanente ontharing, dus je kan kiezen uit 4 verschillende aparaten de prijzen variëren tussen de 6 en 15 duizend euro. Dit is zeer misleidende informatie ik haal uit deze informatie niet uit dat je dus geen toestel kunt huren of lenen van de school. Maar blijkbaar dien je direct een toestel aan te kopen. Nergens vindt ik terug dat als je een opleiding wilt volgen en daarna van gedachten veranderd omdat je meteen een toestel dient aan te kopen, dat je geen geld terug krijgt. Meteen ook contact opnemen met de instelling zelf. Aan de telefoon te horen gekregen dat alles in de alles in de algemene voorwaarden staat, site van voor tot achter uitgepluist niets van teruggevonden. Ik wil mijn geld terug en geen andere opleiding aangesmeerd krijgen via telefoon. 14 dagen herroepingsrrecht bestaat hier niet? Dit bedrijf is nog niet 1 ster waard.
Ik kom hier terecht omdat ik twijfel om een cursus nagelstyliste bij te studeren, en lees hier heel wat negatieve reviews. Een drietal jaren geleden volgde ik een cursus als kapster op deze school. Neen, je bent bij afloop nog geen perfecte kapster. Maar dat is ook niet mogelijk na zo’n korte opleiding. Ik was wel heel tevreden over mijn leerkracht Sharona die ons in sneltempo de basis meegaf. Ik wilde snel een diploma om snel aan het werk te kunnen, en dat is gelukt. Je leert hier een basis en krijgt een diploma, ik ben met dit diploma gaan solliciteren in twee kapsalons en mocht bij beide beginnen. Geen Kreatos maar kleinere hoog aangeschreven salons die mijn motivatie en talent zagen. Een jaar later heb ik mijn eigen zaak gestart. Ik zie deze school als een springplank en ik had een zeer bekwame leerkracht. Ik lees hier ook dat je dure producten moet aankopen die je elders goedkoper vindt - tja, dat zal wel waar zijn. Maar ergens logisch toch. Zo werkt de markt nu eenmaal, zo verdien je geld. De producten tijdens mijn opleiding destijds waren ook niet de beste, maar deden hun werk.
Vreselijk. Ontzettend slechte klantenservice en ze zetten de studenten echt in’t zak. Materiaal van de pakketten en die te gebruiken zijn in de les is allemaal ondermaats van kwaliteit, en de helft is niet eens aanwezig. Lesgever was ook niet kundig en kon het niet overbrengen. Startpakket polygel, was al €50 en we moesten de dag zelf ineens nog €30 betalen omdat ze het hadden uitgebreid. Het was uitgebreid met wat wattenschijven en een paar vijlen, en voor de rest zat er ook niets in. Ik heb hier niets geleerd en had evengoed mijn geld in de vuilbak kunnen gooien. Dit zijn geldwolven en ze zijn totaal niet uit op het aanbieden van kwaliteit en iemand echt op weg helpen met zijn opleiding. Ik raad dit niemand aan en kom ook nooit meer terug.
Ik ben zeer ontevreden van deze school!! Ik heb op 26/11 een opleiding gevolgd voor wimperlifting. Die begon om 10:00 en eindigde om 14:00. De docent was vergeten dat ze opleiding moest geven, waardoor wij met 5 andere meisjes 2,5 uur moesten wachten voor haar aankomst… Ze was uiteindelijk aangekomen samen met haar twee kleine kindjes, die lawaai aant maken waren rond 12:30…de opleiding heeft tot 14:00 geduurd, dus 1,5 uur maar…alles snel snel gedaan…en we hebben niet alle producten gekregen die we moesten krijgen voor wimperlifting…en ik heb daar wel bijna 200€ aan uitgegeven. Ik ben echt kwaad en kom nooit meer terug… Opleiding ging door in Hasselt
Opleiding betaald Im september in afwachting van de kmo portefeuille zoals beschreven op hun website. Kmo portefeuille heeft de storting begint oktober gedaan. Sindsdien heb ik al zeker 10aola gestuurd voor de terugbetaling van mijn geld. Elke keer krijg ik de loze belofte nog even geduld te tonen en dat het bedrag het gestort gaat worden. Ondertussen zijn we bijna 2 maanden verder en heb ik mijn geld nog altijd niet gezien. Vorige week dinsdag 6/12 kreeg ik zelfs nog de vestiging dat ik het geld aan het einde van se week op m’n rekening mocht verwachten. We zijn vandaag 16/12 en het geld is er nog altijd niet!
Heel slechte ervaring wimperextensions Hanin. Kost 320 euro aan prive les plus 140 pakket aankoop, cursus zelf te downloaden. de cursus bood les van 9u tot 13 u geen probleem was ok behalve dat ik geen goede bril had om het te zien en ik dan ook al niet veel heb kunnen doen was de docente was tamelijk veel met haar gsm bezig tot daar toe. Volgende toegang tot het platform heb ik gehad maar efkes dan geraakte ik er al niet meer op om vragen te stellen en mijn werk dat ik thuis moet oefenen te laten beoordelen dus feedback krijg ik niet. Heb dan mijn werk doorgestuurd via whats app ook daar geen feedback zelfs niet na 20 dagen, wat ik wel te horen gekregen heb na enkele berichtjes te sturen dat zij mij niet meer moest ondersteunen en dat ik het zelf thuis maar moest leren wat ik nergens kan terug vinden dat er maar 3 weken ondersteuning zou zijn. Ik heb dus maar 1 keer een werk ingestuurd van mij waar ik tot op heden nog geen reactie op gekregen heb zeer jammer. Een certificaat heb ik dan wel gekregen terwijl ik het niet kan ook jammer en dit alles voor 500 euro goed verdient zeg ik dan. De uitleg die ik in de les gekregen heb staat gratis op you tube had ik dit geweten had ik er zeker niet aan begonnen en niet zoveel centen aangespendeertd. Bij deze zeer slechte docent geen respect gaat alleen maar om de centen oplichting noem ik dat. Ook ga ik hier nog al het mogelijke doen om een deel terug te eisen zodat ik elders nog een opleiding kan gaan volgen dus mensen wees gewaarschuwd niet doen bij Hanin. Maar ik zeg er wel bij heb telefonisch contact opgenomen met de school en had een zeer vriendelijke dame aan de lijn die ervoor gezorgd heeft dat een andere docent mij verder wil helpen
Oplichters! Ze hebben mij een laser geleverd die niet werkt naar behoren. Ook kreeg ik cursus wat bij een heel ander apparaat hoorde! Dus niet eens de juiste cursus gehad. Rechtzaak ben ik aan het aanspannen. Zijn er nog meer mensen gedupeerd? Misschien idee om dit ook te melden voor een rechtzaak? Samen sta je nog sterker! Waardoor ik genoodzaakt opnieuw heb moeten investeren in een nieuw laser bij ander bedrijf dit gaat om bedragen van €10.000 tot 30.000 euro. Ik wil zeker mijn geld terug van het foutieve apparaat van hun! Oplichters eerste klas.
1 ster is nog te veel. Ik bestelde 3 potjes colorgel 2 potjes builder gel . 2 potjes gelpolish En potje nagel lijm . Ik kreeg een mail terug dat die potjes niet meer verkocht worden en dat ik dan men centjes terug wou of gelpolish in de plaats wou . Wou dan gelpolish in de plaats . Dag er na pakketje aan geen extra gelpolish en ook geen terug betaling ontvangen. 3 mails al voor gestuurd krijg er gewoon geen reactie op . Punt 1 haal ze dan van u site af als je ze niet meer hebt. Punt 2 professioneel komt dit niet over. En dan nog niet te spreken over de kwaliteit van de producten €100 in de vuilbak. Had wel wat meer verwacht van jullie.
Onlangs 2x privé les gehad van een super lieve en goede docente Hanin . Degelijke prijzen voor de opleiding en voor een starterspakket. Ideaal als je van start wilt gaan met een nieuwe opleiding. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd op deze school en er zullen er zeker nog volgen.
Zeer slecht in communicatie en terugbetalingen. Ik had me ingeschreven voor de cursus sportmassage en 1dag voor de lessen hoor ik te krijgen dat de lessen niet doorgaan wegens te weinig inschrijvingen, terwijl ik me op die dagen heb gepland zodat ik de lessen goed kon meevolgen. Het is 3maanden later en na zoveel mails is er nog steeds reeds geen terugbetaling gebeurd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid