facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty a Manú

Beauty a Manú

Info

Beauty a Manú: uw natuurlijke schoonheid en een beetje meer!
Gelaatsverzorging met een heerlijke massage of anti-aging met resultaat, de keus is aan u.



"Een schoonheidssalon in Lanaken, vlak over de grens bij Maastricht, waar de tijd voor u genomen wordt!Samen kijken we naar uw wensen en wat allemaal haalbaar is. Kom tot rust in een relaxte en vriendelijke sfeer.Gespecialiseerd in anti aging & huidverbeterende gezichtsbehandelingen, waaronder het unieke Individuele Huidconcept!Met een professionele huidscan wordt uw huid gemeten, waarbij er gekeken wordt naar de tekorten en benodigdheden van uw huid. Vervolgens komt er een recept voor een, voor uw huid op maat gemaakte, crème. Veel problemen zoals, acné, rosacea en droge huid kunnen hiermee verholpen worden."
Adres: Guffensstraat 19, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 3289731906
Stad: Lanaken
Route: Guffensstraat 19
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Beauty a Manú, Beauty by Nina, Gezichtsbehandeling Lanaken, Laserontharing Lanaken, Butterfly Lanaken, Powder brows Lanaken, Nagelstyliste Lanaken, Sunsation Lanaken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herborist Cosmetics Herborist Cosmetics 2 km www.herboristcosmetics.com en www.schoonheidsgroothandel.com Herborist Cosmetics leve...
Recensies
Een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling en massage gehad. Erg rustgevend. Manuela neemt uitgebreid de tijd en werkt zeer secuur. Mijn huid ademt weer met dank aan haar zachte handen.
Heerlijke gezichtsbehandeling, supermooie "natuurlijke" nagels en mijn voeten weer slipper klaar! Gezellige salon met professionele behandelingen. Echt een aanrader.
Manuela is super in haar vak. Ze legt alles netjes uit en overlegt de mogelijkheden specifiek voor je wensen en noden. Een heerlijke ervaring tot binnekort, volgende afspraak reeds geboekt
Excellente service en professioneel. Manuela is top in haar vak. Adviseert en geeft uitleg over het gebruik en de werking van de producten voor de gelaatsverzorging. Expert in het modelleren van wenkbrauwen. Daarbij is ze zeer attent en vriendelijk. Super tevreden met het resultaat van mijn wenkbrauwen en gelaatsverzorging!
Super behandeling gehad met heerlijke producten. En de massage.....héérlijk! Leuke vrouw die goed en professioneel advies geeft. Zeker een aanrader.
Gezichtsbehandeling heerlijk! Vooral de massage. Fijne producten en een toffe madam. Heb al terug een nieuwe afspraak gemaakt. AANRADER!
Professionele behandeling, veel aandacht en uitleg. Een echte aanrader!
Heerlijk effe relax, zalige verwennerij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid